Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Hotel Singapur - Ulaz M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Luksuzni salon M Hotel Singapur - Bazen M Hotel Singapur - Dvorana za fitness M Hotel Singapur - Pub/salon
M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Spa centar
Područje Kineska četvrt Broj soba: 413
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4109recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4109)
Razvrstati po:
Chee Y. Poslovni putnici Singapore, 27. lipnja 2015.
M Hotel

Clean, strategic location, convenient
7
Ng A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. lipnja 2015.
-

-
9,3
_
Chee S. Solo putnici Singapore, 22. lipnja 2015.
Good

Bed, bathroom and aircon
7,7
bed is very comfortable.good air con. however check in is slow this time.
Inez C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. lipnja 2015.
Experience with M

Clean, near MRT, Restaurant food
8
good and price is reasonable.
Shawnn B. Parovi Singapore, 21. lipnja 2015.
Quiet and Warmly

the location is located in business area and quiet on weekend for short getaway and parking convenience to travel within the city
8
My stay was good and warm during my stay. This has been 3rd getaway for weekend for me and my wife.
Yada C. Parovi Singapore, 21. lipnja 2015.
Great stay, great place!

location, service & cozy room.
8,7
M hotel was really a nice place to stay at and the service was good. The room was really comfortable with huge space. The view of the room was really good too. Overall, really a great stay, will sure go back again.
Cristina S. Poslovni putnici Philippines, 21. lipnja 2015.
Slow internet

spacious lobby, fast elevators, comfortable pillows and bed
6,3
The room comfort was fine. Unfortunately, the internet was slow. I sometimes get disconnected while working in the room.
Jonathan S. Parovi Singapore, 20. lipnja 2015.
Short stay

High ceiling, central location, good value for money
10
needed a room for the night. check in was smooth, experience was good and clean.
Yap M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. lipnja 2015.
Best Hotel that value for money

The helpful staffs, the room is very clean n the bed is comfortable:) We r happy with the rate booked through that's cheaper then walk in guest.
8
We are very satisfied with the cleaniness and the helpful staffs, check in and check out was very efficient and fast. There provided complimentary and convenient car parking. We would definitely recommend to everyone that traveling to Singapore.
Yi X. Parovi Singapore, 20. lipnja 2015.
Comfortable and affordable stay

Price, location, comfort
8,3
Was upgraded to the club room which was a nice touch. Rate was relatively cheaper compared to other hotels in the area. Room was spacious and comfortable. Only gripe was that the check-in staff insisted that their policy didn't allow late check-out even though we have managed to successfully get late check-out at other millennium & copthorne hotels during previous stays.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - BazenM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04