Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Hotel Singapur - Ulaz M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Apartman M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Luksuzni salon M Hotel Singapur - Bazen M Hotel Singapur - Dvorana za fitness M Hotel Singapur - Pub/salon
M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Spa centar
Područje Kineska četvrt Broj soba: 413
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4168recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (4168)
Razvrstati po:
Erika C. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 27. srpnja 2015.
excellent

quite clean comfortable room
8,3
Absolutely loved it
Prijavi ovu recenziju
Pei I. Parovi Malaysia, 27. srpnja 2015.
Short trip

Comfort bed, clean toilet , perfect for business travelers
6,7
It was up to expectations, got free upgraded to executive room, friendly staff, express check out
Prijavi ovu recenziju
Seah H. Parovi Singapore, 26. srpnja 2015.
Big room and very comfortable stay!

Big room, clean and beautiful hotel
9
We had a very enjoyable stay at M Hotel. Will come back again!
Prijavi ovu recenziju
Chee Y. Poslovni putnici Singapore, 25. srpnja 2015.
M hotel

Clean, strategic location, convenient
7
Prijavi ovu recenziju
Daniel L. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
A good hotel

Locations. Nice Staff. Nice Room
7,3
Everything is almost perfect except that the pillow is too hard and way too thick. I was sleepless till almost 5am. at the end I folded up 1 piece bath towel to use it as pillow instead. Also the Aircon climate control is not too sensitive.
Prijavi ovu recenziju
Robert K. Poslovni putnici Malaysia, 20. srpnja 2015.
Hotel in Chinatown

in business district
7,7
Prijavi ovu recenziju
Khengloon O. Parovi Singapore, 20. srpnja 2015.
Big Beautiful suite

Big room, fast check in and out, good service provided
9
My stay at M hotel's suite was simply awesome. There was a special express check in and out counter. Also, the room was very spacious and it comes with a Jacuzzi. Also, there was complimentary visits to the lounge at level 28 where cocktails and breakfast are served. Hence, I had a quiet and comfortable stay!
Prijavi ovu recenziju
Karen L. Solo putnici Singapore, 20. srpnja 2015.
Good Location

Good location
8
Good.
Prijavi ovu recenziju
Khengloon O. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
Comfortable stay

Quick check out, nice breakfast, comfortable room
9,3
My Experience with M hotel was positive. Check in was fast, room was big and clean. More importantly, staffs were helpful whenever I have queries.
Prijavi ovu recenziju
Sze M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
Clean n comfortable

Clean room, efficient housekeeping and strategic location
9
Although it is situated in CBD, it is not that noisy. U have to take just 4mins walk to nearest MRT ( tanjong pagar ) station. If u manage to walk about 25 mins, u may reach Chinatown. Room was clean. But it was a bit expensive for the room rate. However, we arrived late so no more twin beds room, have to pay for extra bed (S$80++). Car park is complimentary for in house guest.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - BazenM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04