ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Hotel Singapur - Ulaz M Hotel Singapur - Eksterijer hotela M Hotel Singapur - Eksterijer hotela M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Dvorana za fitness
M Hotel Singapur - Bazen M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 413
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3351recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3351)
Razvrstati po:
Jenifer N. Parovi Indonesia, 14. rujna 2014.
Great staff !

Great staff , clean comfy room and great location .
8
Such kinda great choice of M hotel ( friendly staff amd comfy room ) . Keep it up
Yan G. Solo putnici Malaysia, 14. rujna 2014.
Nice and comfortable hotel

Not a small room, good location and bathroom with bathtub
8
Not bad, beautiful rooms with nice and big office chairs. Breakfast is ok but will be good if hv some unique and interesting foods as too basic... Hopefully all the toilets will be fixed with washing paip at toilet bowl, as not all peoples use toilet paper which is not highgenic. It will glad if hotel can be considered and thoughtful. Cheers
Medelene L. Solo putnici Australia, 14. rujna 2014.
Recommmend to friends .... Very good hotel

Mrt station restaurant. N friendly
9
Thanks m very happy ll come back again for my next trip .
Arnold S. Parovi Indonesia, 14. rujna 2014.
Good stuff, nice place

Good location, quiet in the room.
7,3
Very good indeed, the hotel's location is a good spot to any nearby attraction. Lau pa Sat is interesting place and Marina Bay is very much reachable.
Amiril H. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
m hotel review.

breakfast selection is good. rooms are clean and spacious. good facilities
9,7
Safarina K. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
SPACIOU ROOM

Location, spacious room, clean
9,3
Stayed there for one night. The room that we get is spacious and clean. Location wise it is few mins walk from Tanjong Pagar MRT Station.
Jian S. Poslovni putnici Australia, 13. rujna 2014.
M Hotel is truely a 4 star hotel

Size of my room, Cleanliness of my room and The set up of a working desk in my room
7,3
I liked the set up of this hotel, unforetunately, my sleep was interrupted constantly by a construction activity next to the hotel so I didn't enjoy the stay as much as I would have. I may revisit this hotel once the construction work is completed.
Chin F. Solo putnici Singapore, 13. rujna 2014.
Great for business stay

Comfy bed and pillow, clean room, near to eatery
7
Generally good. Comfortable bed and pillow. Clean room. Would be even better if late checkout can be offer till 2pm
Peter S. Solo putnici United Kingdom, 10. rujna 2014.
very good

staff friendliness, efficiency, facilities
8,3
excellent
Kaushal S. Solo putnici India, 9. rujna 2014.
The best business hotel in sing

Smoking level, location, value for money
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Eksterijer hotelaM Hotel Singapur - Eksterijer hotelaM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - BazenM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Soba za sastankeM Hotel Singapur - Soba za sastankeM Hotel Singapur - Soba za sastankeM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - Apartman


AS-AGWEB-3B02