Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Hotel Singapur - Ulaz M Hotel Singapur - Eksterijer hotela M Hotel Singapur - Eksterijer hotela M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Predvorje M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Dvorana za fitness
M Hotel Singapur - Bazen M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Spa centar M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 413
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3191recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3191)
Razvrstati po:
Rachel H. Solo putnici Malaysia, 7. srpnja 2014.
Decent and nothing fancy

Location is ok
7
Pleasant
Minghui H. Grupe Singapore, 7. srpnja 2014.
Fantastic Stay

Upgraded, Clean Room, Quick Service
8
Was upgraded for free to club room. THe room was big and spacious and the staff was very helpful. We were planning to surprise our friend with her birthday and the cafe staff offered to help us keep our cake. ROoms were comfortable and the cleanliness was well checked.
Chian Y. Grupe Malaysia, 6. srpnja 2014.
Cleanliness, Near by Business Center

Location to Business Centre, Car Park, Cleanliness
7
This trip to Singapore is to join a wedding dinner, thus this hotel is closer to the dinner place and the relative house.
Shin W. Poslovni putnici Malaysia, 5. srpnja 2014.
pleasant

location, gym, wifi
8
will come back again
Wilson H. Poslovni putnici Malaysia, 3. srpnja 2014.
very nice room but not so impressive receptionist

spotless all over, good food, quality furniture in room
8,3
My stay was brief but pleasant. the receptionist who attended to me was super fast and efficient. however, the ones attending to my group of friends were super slow. i am more than satisfied with everything in the room. the bed was perfectly made. the bathroom was spotlessly clean. the separate shower and bath tub setup is very nice. other nice touches include the big screen tv, comfortable desk/chair, and the different sized pillows. definitely among the best hotels i had ever been.
Shun K. Solo putnici Hong Kong, 1. srpnja 2014.
Nice and comfort

Wifi at hotel room, close to MRT, comfort
7,7
Nice and comfort.
Leanat D. Grupe United States of America, 30. lipnja 2014.
Staff was great but it'd not for families.

Staff, was great and helpful. The hotel itself was very clean and the room was spacious. I do not recommend upgrading if you have small children you'll be wasting your money.
5,7
Soon W. Solo putnici Malaysia, 30. lipnja 2014.
Nice and comfortable stay

Location, Room Size
6,7
It was good and comfortable stay
Tan P. Grupe Singapore, 30. lipnja 2014.
Clean, complete and very reasonable price

Housekeeping Minibar Parking facilities Club n pub
8,7
Great with friendly staff. Clean and complete Hotel facilities including free parking. Minibar, flexibility check in and check out time.
Zuraida A. Grupe Singapore, 29. lipnja 2014.
value for money

clean room value for money comfortable king size bed
6
the hotel is at a central business district location. not many shops around the hotel but just office towers. good if the intention was just to relax & have a hotel staycation. room deal was under promotion so it's a value for money. staff were friendly & helpful. besides swimming pool there's also jacuzzi available. a good stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Eksterijer hotelaM Hotel Singapur - Eksterijer hotelaM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - PredvorjeM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - BazenM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Soba za sastankeM Hotel Singapur - Soba za sastankeM Hotel Singapur - Soba za sastankeM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - Apartman


AS-AGWEB-3C07