Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt, Singapur

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4655recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (4655)
Razvrstati po:
Marissa N. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
Staycation

Service, food and cleanliness
9
Prijavi ovu recenziju
Yada C. Parovi Singapore, 31. siječnja 2016.
Nice stay

Location, Nice room and toilet.
7,3
This place was really nice to stay, the location is good for us. Newly renovated. You got tube and shower separated, which was really good! Will go back for sure!
Prijavi ovu recenziju
Lewis T. Parovi Malaysia, 31. siječnja 2016.
Food is bad. Swimming pool is small

room condition, cleanliness, staff friendly
8,3
So far reaches my expectation and just the food is bad.
Prijavi ovu recenziju
Lewis T. Parovi Malaysia, 31. siječnja 2016.
Food is bad. Swimming pool is small

room condition, cleanliness, staff friendly
8,3
So far reaches my expectation and just the food is bad.
Prijavi ovu recenziju
Teong C. Parovi Malaysia, 30. siječnja 2016.
Awesome hotel

Friendly staff, comfortable room, big room space
9,3
Warm welcome by staff at lobby, just the check in time was quite slow and no body border you or to inform you to wait for a while. Room is very cozy and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Tam W. Poslovni putnici Hong Kong, 30. siječnja 2016.
Great Location at the city centre

Location, Room, Hospitality
8,7
The first room I got checked in wasn't as good as I expected. However, after a change of room, the situation becomes much different. Spacious rooms with clean facilities. One best thing about this hotel is that it offers smoking room, which is quite seldom in Singapore. The location is great. around 5 minutes walk to the nearest MRT and 15 mins walk to Maxwell food court and china town where one can find loads of great food. The hotel Recommend this hotel for travellers who are for leisure and business.
Prijavi ovu recenziju
Geok T. Parovi Singapore, 30. siječnja 2016.
Best 4 stars hotel

Accessible, clean & quiet
8
Prijavi ovu recenziju
Boon H. Poslovni putnici Malaysia, 27. siječnja 2016.
A gem in the city

Location, friendliness and comfortable
8
I am a regular guest in this hotel and I believe it is a real value for money for the price that you pay
Prijavi ovu recenziju
Yenny A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 25. siječnja 2016.
pleasant stay but poor breakfast

location, cleanliness, staff performance
7,7
nice
Prijavi ovu recenziju
See W. Parovi Singapore, 24. siječnja 2016.
Hotel is near to Tg Pagar MRT Station

Near MRT, Business District Center, Chinatown
8,3
The hotel is at the edge of the Business District and near to MRT. Only comments is the Breakfast dining area is too small and as experience many people take Breakfast from 8 - 9 am, there is hardly any table left. The Hotel Management should look into this seriously and evaluate if the hotel is full should consider diversion of guest to function rooms for Breakfast or those on Tour packages. Otherwise, the hotel is nice and clear cosy enough but than one more point to note the swimming pool is too small.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
M Hotel SingapurM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - BazenM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04