Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt, Singapur

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4821recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (4821)
Razvrstati po:
Seow S. Parovi Singapore, 24. svibnja 2016.
comfortable stay
6
had a great night at m hotel pleasant stay as usual my number one choice for staycation as always
Charlz D. Poslovni putnici Philippines, 23. svibnja 2016.
Nice location, great facilities
5,7
It might be old but never dated.
Chia Y. Parovi Malaysia, 22. svibnja 2016.
Friendly staff, rooms and cleaness
5,3
The hotel was comfortable and clean. Location was near cbd area and lao pak sat. Staff were friendly and approachable. Overall enjoyed our stay at M Hotel.
Siew E. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
Feedback
3,3
Staff at check in desk not polite. We original booked a room with 30sq m but upon check in was told that hotel upgraded for us but in the upgraded room was not 30 sq m and the counter staff did not advise guests that the room upgraded was not the same size as the original booked.
Daniel S. Parovi Singapore, 21. svibnja 2016.
Nice and comfortable.
6,7
Only one issue, the air con not powerful enough.
Kartika D. Solo putnici Indonesia, 21. svibnja 2016.
Vacation
6
Good price.. Good food.. Good location... Good staff... For all is very satisfied 😘😘
See W. Parovi Singapore, 21. svibnja 2016.
Good Business Hotel
5,7
Very good business hotel
Sothea C. Poslovni putnici Cambodia, 20. svibnja 2016.
Check-in Process
5
The check-in process was pretty sluggish, while there were about 5 guests waiting to check in at the time I arrived.
Vannara R. Poslovni putnici Cambodia, 19. svibnja 2016.
Long waiting during check in. Please make it faste
5,3
Other is good
Min-Hyuck J. Poslovni putnici South Korea, 16. svibnja 2016.
It was good.
6,3
But, the deposit isn't refunded yet. Maybe It will be treated.
1 od 1 recenzija
M Hotel SingapurM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - BazenM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03