Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Hotel Singapur - Ulaz M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Luksuzni salon M Hotel Singapur - Bazen M Hotel Singapur - Dvorana za fitness M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Plesna dvorana
M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Spa centar
Područje Kineska četvrt Broj soba: 413
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3999recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3999)
Razvrstati po:
Lim T. Parovi Singapore, 18. svibnja 2015.
Good deal

Good food
8
Nice stay...
Chee Y. Poslovni putnici Singapore, 17. svibnja 2015.
M Hotel

clean, convenient, strategic layout
7,3
Carol L. Grupe Singapore, 17. svibnja 2015.
Great stay at affordable prices

J Bar, room, service
7,7
It was a good stay and very comfortable.
Samuel W. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 17. svibnja 2015.
Large rooms, good for baby.

large rooms, fast checkin, baggage assistance
9
They held on to our baggage before checkin and after checkout so that we could enjoy Singapore on the day of our arrival and the day of our departure without carrying around a lot of stuff. They promptly repaired the fridge when it stopped working.
Yada C. Parovi Singapore, 17. svibnja 2015.
Nice and simle

Location, room & toilet.
7,3
They stay was good and room was really huge and comfortable. Room service was fast and nice. The only bad thing was the staff at the reception, inflexible and not friendly. Overall, was a nice stay.
Wee S. Poslovni putnici Malaysia, 16. svibnja 2015.
Good quality hotel for business travellers

Pricing, location, check in
9,3
Sarah H. Parovi Singapore, 16. svibnja 2015.
Wonderful rooms, clean bathroom, great buffet

rooms, bathroom and lunch buffet!
9,7
Wonderful. Assisted by a friendly Staff who upgraded us to the club room. The check out Staff wasn't as friendly and smiley though. The bedroom was spacious and wonderful, bathroom super clean! Will definitely return.
Yue K. Parovi Malaysia, 16. svibnja 2015.
Good stay

Clean, value for money and good location
8
Mike H. Poslovni putnici South Korea, 16. svibnja 2015.
good

good
10
good
Yuanren C. Parovi Singapore, 16. svibnja 2015.
Staycation

value for money for a quick staycation
7,3
Stay was average. For a staycation , we wanted to enjoy some cable tv in the room. HBO channel was blur and constantly flickering during the 1st night . It improved during the next day . Not sure what was the issue . Other than that . Room was value for money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!


AS-AGWEB-3B03