ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Gostinjska soba M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Plesna dvorana M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Kafić M Hotel Singapur - Ulaz M Hotel Singapur - Luksuzni salon M Hotel Singapur - Dvorana za fitness M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Pub/salon M Hotel Singapur - Restoran
M Hotel Singapur - Restoran M Hotel Singapur - Spa centar
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 413
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 3792recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (3792)
Razvrstati po:
Tang S. Poslovni putnici Malaysia, 26. veljače 2015.
Overall a good hotel.

Spacious room, nice comforter, good breakfast spread.
7
Would have been better if:- 1. Receptionist who told house-keeping to send extra blanket had done so by the time I got back to my room at night; 2. There was no waste paper basket in the room; 3. Shower cubicle is too small and would be nice to have a telephone shower; Thank you/Ms. Tang
Latifah L. Parovi Singapore, 24. veljače 2015.
Superb

Room, internet and tv channel
8,7
Superb
Beh J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. veljače 2015.
Far from MRT

Got car park, Free breakfast and jacuzzi
5
Bed was small for two adult and two kids. Requested for twin bed but only got standard king size bed. Inside the room have a sofa and working desk think more suitable for business traveller. Far from MRT need to work 235++metre to reach the hotel from Outram park MRT.
Abubakar R. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 23. veljače 2015.
Quite good hotel but not so much with the staff

Location, location, location
7,3
It was ok
Wanda B. Parovi Canada, 23. veljače 2015.
Great Experience

Location, Rate and Cleaniness
8
Great
Mohamed A. Parovi Singapore, 22. veljače 2015.
great staycation

staff, clean, location
9,3
It was great. Was upgraded to from Clubroom to Suite room. Enjoyed my stay.
Abigail O. Parovi Singapore, 22. veljače 2015.
Great hotel that lives up to their 4 star rating.

Efficient staff, clean rooms, great service
8,3
Second time stay at the M hotel. They upgraded my room to a premier room which I was pleasantly surprised about and were very helpful. The room was clean and comfortable as well. Definitely lived up to their reputation.
Arianne B. Parovi Singapore, 22. veljače 2015.
Pleasant stay

Hotel was clean, bed was comfy, bedroom view was quite nice
8
Overall pleasant stay but was disappointed that I had to check out at 2pm instead of 3pm as stated in website, and despite having requested for late check out 1mth plus prior check-in. Jacuzzi was big but not all the jets were working.
Kaitlyn F. Solo putnici Singapore, 22. veljače 2015.
Great for a holiday staycation

Quietness, comfy room, away from the shopping crowd
8,7
Kheng K. Parovi Singapore, 21. veljače 2015.
Our Anniversary

Service, room and environment
8,7
It was memorable. What supposed to be just a simple anniversary staycation became one of our best anniversary gift. The staff very attentive and made our stay so much more meaningful. The room still very well maintained.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Spa centar


AS-AGWEB-3C07