Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotel

81 Anson Road, Kineska četvrt, Singapur

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 4774recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (4774)
Razvrstati po:
Angeline E. Solo putnici Singapore, 29. travnja 2016.
Research studies
6,7
The hotel room setup with a study lamp over the desk is great for my computer research studies. Quiet environment and excellence food. Most importantly is enabling me a good night sleeps with super comfortable pillows.
Prijavi ovu recenziju
Chandri B. Poslovni putnici Singapore, 28. travnja 2016.
nice place
5,3
good location and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Shihui T. Solo putnici Singapore, 24. travnja 2016.
M hotel
5
For such pricing is really consider good already, however not available for late check out.
Prijavi ovu recenziju
Swee L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. travnja 2016.
overall was good.
5,3
overall was good.
Prijavi ovu recenziju
Lee A. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
6 MINS walk to tanjong pagar mrt
5,3
Near to the train station, room is clean , bed is comfy. Breakfast is ok but not as many variety as i think. There should be room for improvement for the breakfast selection.Only cons is there is nothing much to do in tanjong pagar area. However, we only stayed one night there so it is bearable. Overall , a very good and comfortable stay in the premier room!
Prijavi ovu recenziju
Poon G. Parovi Singapore, 24. travnja 2016.
Staff attentive
5,3
Staff attentive to our needs. Even asked if we mind having corner room.. Facilities well maintained except for some bars were loose on the towel rack
Prijavi ovu recenziju
Yan H. Solo putnici Singapore, 23. travnja 2016.
Great hotel
6,7
Great location, room big. Nice gym and pool. Great weekend getaway!
Prijavi ovu recenziju
Kok H. Poslovni putnici Malaysia, 23. travnja 2016.
Great
6,7
It's good
Prijavi ovu recenziju
Wan C. Poslovni putnici Malaysia, 22. travnja 2016.
Just for business stay
2,7
Nothing special about this hotel
Prijavi ovu recenziju
Boon H. Poslovni putnici Malaysia, 22. travnja 2016.
Comfortable hotel
5
The room is very nice with very comfortable pillows. Good facilities and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
M Hotel SingapurM Hotel Singapur - UlazM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - Gostinjska sobaM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - ApartmanM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Luksuzni salonM Hotel Singapur - BazenM Hotel Singapur - Dvorana za fitnessM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Pub/salonM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - KafićM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - RestoranM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Plesna dvoranaM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Spa centarM Hotel Singapur - Posao CentarM Hotel Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03