Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotels - Tower A

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93450

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1437recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1437)
Razvrstati po:
Zainal F. Poslovni putnici Malaysia, 25. svibnja 2016.
Mhotel
4
satisfactory stay
Muhammad A. Grupe Malaysia, 24. svibnja 2016.
Good
4,3
Nice
Rafidah S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. svibnja 2016.
Very good
5,3
Try to improve more of your service. Tq
Ray L. Poslovni putnici Malaysia, 18. svibnja 2016.
Big room size, Comfy bed
5
Room size is big and comfortable bed. Cleanliness in bathroom could be improved. Facility like lift only 1 working instead of 4 units at the same time. But so far I have never encounter long waiting or pack of people in the lift.
Kueh J. Poslovni putnici Malaysia, 18. svibnja 2016.
Breakfast Not Many Choice
4
Location okay
Mohan R. Poslovni putnici Malaysia, 16. svibnja 2016.
Excellent
6
Large beds, clean rooms and toilets and reasonable price
Lam H. Poslovni putnici Malaysia, 13. svibnja 2016.
Comfy room, large bed and value for money
5,3
big hotel with price value
Mohamad F. Poslovni putnici Malaysia, 7. svibnja 2016.
Staff not good and well trained
2,3
They charged me transport which i didnt book and use. The receptionist took 1 hour to find out and refund my money.oh my god what a lame and low service staff!
Muhammad I. Poslovni putnici Malaysia, 7. svibnja 2016.
poor front desk
4,7
to much hidden cost.
Chee Y. Poslovni putnici Malaysia, 6. svibnja 2016.
Good location
5
Good location,friendly staff, value for money
1 od 1 recenzija
M Hotels - Tower A KuchingM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - KupaonicaM Hotels - Tower A Kuching - KupaonicaM Hotels - Tower A Kuching - KupaonicaM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - Dvorana za fitnessM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - BazenM Hotels - Tower A Kuching - BazenM Hotels - Tower A Kuching - RestoranM Hotels - Tower A Kuching - Posao CentarM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06