Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotels - Tower A

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower A Kuching - Kupaonica M Hotels - Tower A Kuching - Kupaonica M Hotels - Tower A Kuching - Kupaonica M Hotels - Tower A Kuching - Predvorje M Hotels - Tower A Kuching - Predvorje
M Hotels - Tower A Kuching - Predvorje M Hotels - Tower A Kuching - Dvorana za fitness M Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotela M Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotela M Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotela M Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotela M Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotela M Hotels - Tower A Kuching - Bazen M Hotels - Tower A Kuching - Bazen M Hotels - Tower A Kuching - Restoran M Hotels - Tower A Kuching - Posao Centar M Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 178
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1333recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1333)
Razvrstati po:
Nursuriyani A. Poslovni putnici Malaysia, 16. lipnja 2015.
One of the best hotel in kuching so far!

Very kind staff,nice&clean room,good food - many varieties, value for money
10
Buan B. Poslovni putnici Malaysia, 13. lipnja 2015.
moderate hotel

staff nice, clean, acting fast for corrective actions when receive complaints
5
lousy food, stay there whole week, the breakfast menu did not change at all. located in a dull area... not easy to find food
Liew K. Poslovni putnici Malaysia, 13. lipnja 2015.
very good and nice room

good service, BIG room & friendly staff.
8
Generally value for money. However need to improving room air conditioning temperature setting.
Cheng K. Poslovni putnici Malaysia, 10. lipnja 2015.
Average

Air con is cold, nearby to Kuching Town
7
Adam M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 4. lipnja 2015.
.

.
7,7
.
Kee L. Poslovni putnici Malaysia, 27. svibnja 2015.
Value for money, good location, clean

Big room, clean room and very comfortable feeling
9,3
Ping Y. Parovi Malaysia, 24. svibnja 2015.
nice Clean Cosy

nice Clean Cosy
4,7
The hotel is nice, clean and cosy for short stay
Kai R. Poslovni putnici Malaysia, 19. svibnja 2015.
Clean , Comfortable and Tidy

Clean , Comfortable and Tidy
8
Clean , Comfortable and Tidy
Leow H. Poslovni putnici Malaysia, 15. svibnja 2015.
comfort stay with clean hotel. have nice food

in the city area. easy to go anywhere on kuching
7,7
nice and pleasant stay
Kwee C. Parovi Malaysia, 10. svibnja 2015.
Excellent friendly service, clean and comfortable.

Clean, comfortable, convenient
9,3
My wife and I stayed for 2 nights at the M Tower recently. Initially we were concerned as the hotel is located about 2.5 km away from the city centre/waterfront. However, our fears were unfounded as the hotel provide very regular shuttle service to the Plaza Merdeka at the city centre. We found the room to be brightly lighted (a rare thing in most hotels), clean and comfortable. The staff were very courteous and went out of their ways to accommodate all our requests. A word of caution though, do choose your tour group wisely. We were fleeced RM 190 for a tour to the Semenggok Wildlife Centre - a place located merely 25 km away and the whole trip was over in less than 2.5 hours. The tour company we took was Riverside tours. Another tour company offered the same for only RM 90 per couple. The hotel staff were unfamiliar with the tour packages and therefore could not advise us properly. We did not have a chance to use the swimming pool but it looked clean. However, much to our disappointment, the gym was locked at all times and therefore inaccessible. Finding food is a challenge as there are no convenience stores nearby. A Chinese restaurant at the back of the hotel sells Curry Chicken Rice. We did not try it. Another restaurant further back sells Kolok Mee that was quite reasonably priced and tasty. Shopping at the Hock Lee Centre adjacent to the hotel was a big disappointment as the shopping centre was very run down with only a few surviving stores selling tired looking clothes and goods. The hotel provides shuttle transfer to and fro the Kuching International Airport at RM 5.99 per person. Very reasonable indeed. All in all, the hotel has surpassed our expectations.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Hotels - Tower A KuchingM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower A Kuching - KupaonicaM Hotels - Tower A Kuching - KupaonicaM Hotels - Tower A Kuching - KupaonicaM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - Dvorana za fitnessM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - BazenM Hotels - Tower A Kuching - BazenM Hotels - Tower A Kuching - RestoranM Hotels - Tower A Kuching - Posao CentarM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower A Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01