ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M Hotels - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93450 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : 360 Urban Resort Hotel (Tower B)
M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Apartman M Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska soba M Hotels - Tower B Kuching - Predvorje M Hotels - Tower B Kuching - Predvorje
M Hotels - Tower B Kuching - Recepcija M Hotels - Tower B Kuching - Interijer hotela M Hotels - Tower B Kuching - Ulaz M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Bazen M Hotels - Tower B Kuching - Bazen
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 95
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 566recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (566)
Razvrstati po:
Joseph K. Poslovni putnici Malaysia, 8. prosinca 2014.
overall rating

fair price,best service and strategic
9,7
Awsome
Jia J. Grupe Singapore, 10. studenog 2014.
Average hotel

good customer service
6,7
okay
Jia J. Grupe Singapore, 10. studenog 2014.
good service

good service, spacious rooms, rooms are old
6
okay
Keane N. Poslovni putnici Malaysia, 5. studenog 2014.
big room, clean and design

big room, design and clean
7,7
Keane N. Poslovni putnici Malaysia, 5. studenog 2014.
big room, comfort, clean

big room, comfort, clean
7,7
Ahmed H. Parovi Malaysia, 3. studenog 2014.
Bad Service

Room Dirty, Old And Staff service very poor
4,7
Very bad experience. Staff service very poor.
Kenneth Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. listopada 2014.
Not much to ask for. Just needed a clean room

clean, internet, air conditioning
6
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Lim J. Solo putnici Malaysia, 6. listopada 2014.
Kuching Visit

Clean, Washing Machine, Dryer, Super single bed
6,7
I booked the room with breakfast, and I asked for my breakfast vouchers when I arrived but they say the vouchers will be delivered to my room. However, I never received the vouchers and never used them. When I check out, I told the receptionist about it, but she informed me that the vouchers were issued. Since I had already fully paid via Agoda, I could not get a refund. The dining hall lights were also not working and I called for maintenance TWICE but it never came to fix it. So I never had the chance to admire the pretty lighting. Other than the above, the visit was good, room was spacious and well conditioned. Staff had service with a smile and housekeeping was efficient. It would be good if the hotel could inspect on the breakfast voucher issue.
Linchen W. Poslovni putnici Malaysia, 5. listopada 2014.
best location

best location, best rate, good service
7,3
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Heng H. Poslovni putnici Malaysia, 26. rujna 2014.
good location, convenience

shopping mall in down, easy to shopping
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M Hotels - Tower B KuchingM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - ApartmanM Hotels - Tower B Kuching - Gostinjska sobaM Hotels - Tower B Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower B Kuching - PredvorjeM Hotels - Tower B Kuching - RecepcijaM Hotels - Tower B Kuching - Interijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - UlazM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/terasaM Hotels - Tower B Kuching - BazenM Hotels - Tower B Kuching - BazenM Hotels - Tower B Kuching - BazenM Hotels - Tower B Kuching - Dvorana za fitnessM Hotels - Tower B Kuching - Dvorana za fitnessM Hotels - Tower B Kuching - RestoranM Hotels - Tower B Kuching - RestoranM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotelaM Hotels - Tower B Kuching - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B05