Povratak na info o hotelu

2015
Dobro 7,2
na temelju 3578 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3578recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,5
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 6,9
  • Vrijednost za novac: 6,9
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Tung H. od Singapur
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Petite Hotel with Good Location
Hotel is across entrance to Yau Ma Tei MTR stn and is close proximity (walking distance) to Temple street night market and Mongkok walking street. The downside is that it's located in between funeral parlours where you have to walk pass all these traditional Chinese coffin (yes, those coffins you see in Chinese zombie movies), which can be freaky and uncomfortable especially in the evening. The room is rather small but it's okay for single occupancy. For the price and room size, I would recommend CityView just 200m away (I booked M1 as CityView, where my family is staying, was fully booked ).
Recenzirano 12 srpnja 2016

Robby T. od Singapur
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
No mineral water in room
I booked 2 rooms, one has cigarette smell in it and the staff reaction is to come over and spray fragance. There is no mineral water provided, so be ready to buy from outside. Other than that the hotel is ok. Staffs are quite attentive and helpful but can use more friendliness, e.g. smile more
Recenzirano 11 srpnja 2016

SHI S. od Malezija
Parovi
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Convenient location
M1 hotel is situated in a convenient location with easy access to MTR and restaurants. Room is small but good enough as we were out most of the time.
Recenzirano 07 srpnja 2016

Mei Y. od Malezija
Grupe
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Near to metro station
Clean and not so expensive
Recenzirano 01 srpnja 2016

Mee T. od Malezija
Parovi
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Overall the hotel is good
Satisfied with this stay, value for money , budget travelers, was surprised M1 provided handy buddy (mobile on go with 3G) love this very much. Only one feel a bit uncomfort due to the hotel surrounding, were left right a shop of funeral service.
Recenzirano 29 lipnja 2016

pitnaree W. od Tajland
Grupe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Good location
good location , walk from the MTR about 2 mins .
Recenzirano 26 lipnja 2016

Tin R. od Tajland
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
nice
it's very good location and price
Recenzirano 25 lipnja 2016

How F. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Travel trip
My room got lizard
Recenzirano 19 lipnja 2016

Tony C. od Tajvan
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Clean room, good location and high C/P Value
Clean room, good location and high C/P Value
Recenzirano 17 lipnja 2016

Ee C. od Malezija
Parovi
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Good
clean and tidy hotel
Recenzirano 14 lipnja 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: