ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

M1 Hotel

28 Portland Street, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : M Hotel
M1 Hotel Hong Kong - Ulaz M1 Hotel Hong Kong - Predvorje M1 Hotel Hong Kong - Posao Centar M1 Hotel Hong Kong - Interijer hotela M1 Hotel Hong Kong - Restoran M1 Hotel Hong Kong - Restoran M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
M1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 93
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 2974recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (2974)
Razvrstati po:
Chunhean L. Parovi Malaysia, 16. prosinca 2014.
Good Location

Good location and easy access to any tourist spot and MRT.
7,3
Christian R. Solo putnici Germany, 12. prosinca 2014.
Tall person

friendly staff; convenient location; free upgrade of room upon arrival.
8,7
The bed was a bit short but that is understandable in view of my height (198cm). The bathroom requires some thoughtful use of towels as the shower area is right at the entrance.
Theodore B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. prosinca 2014.
room is so small, bathroom can be covered

location, location, location
6,7
Just nice
Yang J. Parovi Hong Kong, 9. prosinca 2014.
Good place to stay for short time

Handy Phone, Hotel Location, surround area
7,3
John T. Poslovni putnici Philippines, 2. prosinca 2014.
Close to MTR

Near restaurants
8,3
Convenient using Handy
Lim B. Parovi Singapore, 1. prosinca 2014.
Not worth the price

Near to mtr station,hotel provide a free phone that allow free access to wifi n call overseas...
5,7
I only can say fine......
Mabel C. Parovi Singapore, 1. prosinca 2014.
hotel summary

phone provided for calling. free wifi
5,7
No laundry bag when requested. Others... quite okay
Alexey I. Solo putnici Russia, 21. studenog 2014.
M1 hotel review

location only
5,7
Bad
Tequila N. Solo putnici Singapore, 19. studenog 2014.
VERY SMALL ROOMS

CONVENIENT AREA, LOTS OF EAT HOUSE, NEAR MRT
7,7
Check in was fast, friendly receptionist, got to make a deposit where it will be refund during check out. It’s near two shop that’s selling coffin. Best of all, the rooms are so...........small.........., me and my friend laughed with tears the moment we saw our room. Very tiny small room with two “single beds” where you can hardly move around but spacious bathroom (thank god). Although the rooms are small but we don’t always stay in the room so it’s still ok for us. Convenient area, near MTR, Temple Streets, Women Streets and Mong Kok where one can easily access. Will still consider this hotel on our next trip only if the price is cheaper.
Kienleong A. Parovi Malaysia, 17. studenog 2014.
not as good as it seems

nothing
4,7
i stayed 2 nights and the hotel location as said is not that strategic or convenient, there are a few hotels nearby i have stayed that are better and cheaper. its overpriced.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

M1 Hotel Hong KongM1 Hotel Hong Kong - UlazM1 Hotel Hong Kong - PredvorjeM1 Hotel Hong Kong - Posao CentarM1 Hotel Hong Kong - Interijer hotelaM1 Hotel Hong Kong - RestoranM1 Hotel Hong Kong - RestoranM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaM1 Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06