Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mactan Pension House Cebu - Sport i aktivnosti Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Sadržaji Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Sport i aktivnosti Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Interijer hotela Mactan Pension House Cebu - Interijer hotela Mactan Pension House Cebu - Interijer hotela Mactan Pension House Cebu - Sport i aktivnosti Mactan Pension House Cebu - Rekreacijski sadržaji Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Eksterijer hotela
Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Okružje
Područje Otok Mactan Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 106recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (106)
Razvrstati po:
Harish K. Parovi India, 22. travnja 2015.
Like a lodge

Location, closer to the airport and supermarket
5,3
Noisy and unattended
Frederik F. Solo putnici Netherlands, 23. ožujka 2015.
was there before

the restaurant on the top floor, the location, the rpice
6,7
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
David D. Parovi Australia, 17. ožujka 2015.
over priced for what you get

location
3
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Jasmine A. Grupe Philippines, 22. prosinca 2014.
Poor and mediocre all around
4,7
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Roel L. Solo putnici Philippines, 21. studenog 2014.
Dilapidated

near airport, in front of gaisano
5
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Bigelow J. Solo putnici United States of America, 3. studenog 2014.
Sad is how I felt when I saw the room.

Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
4,7
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Robert W. Obitelji sa malom djecom United States of America, 30. listopada 2014.
Over all great hotel. Just don't eat the food.

Great pool, excellent staff service, nice rooms.
7,7
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Olivia L. Parovi United Kingdom, 21. rujna 2014.
Simple, clean enough

Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
6,3
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
David B. Poslovni putnici United Kingdom, 31. srpnja 2014.
ok

location
6,3
ok
Marlet B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. srpnja 2014.
We got what we paid for
3,7
Won't come back there no more.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mactan Pension House CebuMactan Pension House Cebu - Sport i aktivnostiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - SadržajiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Sport i aktivnostiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Interijer hotelaMactan Pension House Cebu - Interijer hotelaMactan Pension House Cebu - Interijer hotelaMactan Pension House Cebu - Sport i aktivnostiMactan Pension House Cebu - Rekreacijski sadržajiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Eksterijer hotelaMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Okružje


AS-AGWEB-3C03