ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mactan Pension House Cebu - Eksterijer hotela Mactan Pension House Cebu - Eksterijer hotela Mactan Pension House Cebu - Interijer hotela Mactan Pension House Cebu - Predvorje Mactan Pension House Cebu - Predvorje Mactan Pension House Cebu - Recepcija Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Restoran
Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Okružje Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Apartman Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Gostinjska soba Mactan Pension House Cebu - Recepcija Mactan Pension House Cebu - Sport i aktivnosti Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Restoran Mactan Pension House Cebu - Sadržaji Mactan Pension House Cebu - Restoran
Područje Otok Mactan Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 98recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (98)
Razvrstati po:
Bigelow J. Solo putnici United States of America, 3. studenog 2014.
Sad is how I felt when I saw the room.

Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
4,7
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Robert W. Obitelji sa malom djecom United States of America, 30. listopada 2014.
Over all great hotel. Just don't eat the food.

Great pool, excellent staff service, nice rooms.
7,7
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Olivia L. Parovi United Kingdom, 21. rujna 2014.
Simple, clean enough

Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
6,3
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
David B. Poslovni putnici United Kingdom, 31. srpnja 2014.
ok

location
6,3
ok
Marlet B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. srpnja 2014.
We got what we paid for
3,7
Won't come back there no more.
Nicholas C. Parovi United Kingdom, 18. srpnja 2014.
Very convenient and affordable

Easy checkin/out. Responsive staff. Close to airport
8
We stayed for one night and very satisfied for the price. The hotel is eco-friendly and has solar water heaters. It takes a bit of time for the hot water to come through to the shower so be patient.
Paula R. Grupe Philippines, 13. srpnja 2014.
ok

easy access to transportation, close to gaisano right in front of gaisano actually, affordable,5 mins away from the airport
7,3
easy access to transportation, close to gaisano right in front of gaisano actually, affordable,5 mins away from the airport
Rizel S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. lipnja 2014.
Accessible

Clean, friendly staff and accessible
7,7
Food
John F. Solo putnici United Kingdom, 18. svibnja 2014.
reasonably ok

handy for airport, friendly if not especially efficient staff, very close to a big shopping mall with restaurants.
6,3
only stayed one night after arriving at airport early evening.Large room was by the busy main road , so it was noisy and the thin curtains to the massive window, let perhaps too much light in.I liked the view from the top floor of Cebu island -, its port and the 2 bridges. The wifi was so bad, it really was not worth the time spent trying.
Timmy J. Parovi United States of America, 8. svibnja 2014.
Great Stay

Cleanliness location value
9,3
Very clean room smelled very nice.close to the airport.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mactan Pension House CebuMactan Pension House Cebu - Eksterijer hotelaMactan Pension House Cebu - Eksterijer hotelaMactan Pension House Cebu - Interijer hotelaMactan Pension House Cebu - PredvorjeMactan Pension House Cebu - PredvorjeMactan Pension House Cebu - RecepcijaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - OkružjeMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - ApartmanMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - Gostinjska sobaMactan Pension House Cebu - RecepcijaMactan Pension House Cebu - Sport i aktivnostiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - SadržajiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Sport i aktivnostiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Interijer hotelaMactan Pension House Cebu - Interijer hotelaMactan Pension House Cebu - Interijer hotelaMactan Pension House Cebu - Sport i aktivnostiMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Pub/salonMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Eksterijer hotelaMactan Pension House Cebu - RestoranMactan Pension House Cebu - Okružje


AS-AGWEB-3C01