Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan, otok Mactan , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mactan Pension House otok Mactan  - Sport i aktivnosti Mactan Pension House otok Mactan  - Pub/salon Mactan Pension House otok Mactan  - Restoran Mactan Pension House otok Mactan  - Restoran Mactan Pension House otok Mactan  - Restoran Mactan Pension House otok Mactan  - Restoran Mactan Pension House otok Mactan  - Sport i aktivnosti Mactan Pension House otok Mactan  - Restoran Mactan Pension House otok Mactan  - Interijer hotela Mactan Pension House otok Mactan  - Interijer hotela Mactan Pension House otok Mactan  - Interijer hotela Mactan Pension House otok Mactan  - Gostinjska soba Mactan Pension House otok Mactan  - Sport i aktivnosti Mactan Pension House otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Mactan Pension House otok Mactan  - Restoran Mactan Pension House otok Mactan  - Restoran
Mactan Pension House otok Mactan  - Okružje
Područje Mactan Broj soba: 36

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 114recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (114)
Razvrstati po:
Frederik F. Solo putnici Netherlands, 22. prosinca 2015.
have to think about it

friendly staff
5,7
very sad that the quality of mactan pension house is going down. Restaurant is only open between 07 00 and 10 00 and than from 16 00 until 22 00 . Most of the products ( what is mentioned on the short menu list ) is not available. Even when you order toasted bread with a bit of ( strawberry ) jam, than the jam is not available. Internet ( WIFI) is in bad condition.
Prijavi ovu recenziju
Michael R. Solo putnici Australia, 21. prosinca 2015.
Needed soap and complimentary water bottle

Location friendly staff
6,7
Needed to have 1 free bottle of water and needed soap in bathroom aircon was nice and cool Close to shopping mall and airport Staff friendly
Prijavi ovu recenziju
Nicholas G. Solo putnici United States of America, 10. prosinca 2015.
Affordable and close to airport

Good price, Near airport, near shopping
7
Great for transient traveler and affordable. Room was clean and comfortable enough, good working aircon. Wifi was mostly available in the lobby, nothing inside the room. Well attended front desk and good customer service. Check out the top floor where the bar and restaurant is, nice top view outside overlooking the big river and 2 long bridges. My only complaint: replace your worn out towels, they look more like rags :)
Prijavi ovu recenziju
Lawrence M. Solo putnici Australia, 12. studenog 2015.
Relaxing rest

Close to airport and Gaisano Mall, the staff were friendly and the room was clean and quiet
8,7
I achieved a much needed rest in a safe and economical pension house
Prijavi ovu recenziju
Lorelei T. Parovi Belgium, 15. kolovoza 2015.
Was not what I expected!

location
5
Room wasn't what we expected, I had been here 10 years ago and I used to like this place. Whenever me and my family visit Cebu we usually stay in this hotel. But this time me and my husband had an unpleasant overnight at this place. We were given the filthiest room! When we entered our room saw black ants crawling and there were even cockroaches! I was very disappointed with our overnight stay
Prijavi ovu recenziju
Lucita C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. svibnja 2015.
Convenient

Good location, near the airport
6,7
Stayed here for a few hours so I won't be late for my early flight. Good location, just across Gaisano mall and it's near the airport.
Prijavi ovu recenziju
Harish K. Parovi India, 22. travnja 2015.
Like a lodge

Location, closer to the airport and supermarket
5,3
Noisy and unattended
Prijavi ovu recenziju
Frederik F. Solo putnici Netherlands, 23. ožujka 2015.
was there before

the restaurant on the top floor, the location, the rpice
6,7
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Prijavi ovu recenziju
David D. Parovi Australia, 17. ožujka 2015.
over priced for what you get

location
3
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Prijavi ovu recenziju
Jasmine A. Grupe Philippines, 22. prosinca 2014.
Poor and mediocre all around
4,7
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mactan Pension House otok Mactan Mactan Pension House otok Mactan  - Sport i aktivnostiMactan Pension House otok Mactan  - Pub/salonMactan Pension House otok Mactan  - RestoranMactan Pension House otok Mactan  - RestoranMactan Pension House otok Mactan  - RestoranMactan Pension House otok Mactan  - RestoranMactan Pension House otok Mactan  - Sport i aktivnostiMactan Pension House otok Mactan  - RestoranMactan Pension House otok Mactan  - Interijer hotelaMactan Pension House otok Mactan  - Interijer hotelaMactan Pension House otok Mactan  - Interijer hotelaMactan Pension House otok Mactan  - Gostinjska sobaMactan Pension House otok Mactan  - Sport i aktivnostiMactan Pension House otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiMactan Pension House otok Mactan  - RestoranMactan Pension House otok Mactan  - RestoranMactan Pension House otok Mactan  - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08