Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mactan Pension House Mactan Island - Sport i aktivnosti Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Sadržaji Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Sport i aktivnosti Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Interijer hotela Mactan Pension House Mactan Island - Interijer hotela Mactan Pension House Mactan Island - Interijer hotela Mactan Pension House Mactan Island - Sport i aktivnosti Mactan Pension House Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Eksterijer hotela
Mactan Pension House Mactan Island - Restoran Mactan Pension House Mactan Island - Okružje
Područje Mactan Island Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 107recenzija

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (107)
Razvrstati po:
Lucita C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. svibnja 2015.
Convenient

Good location, near the airport
6,7
Stayed here for a few hours so I won't be late for my early flight. Good location, just across Gaisano mall and it's near the airport.
Prijavi ovu recenziju
Harish K. Parovi India, 22. travnja 2015.
Like a lodge

Location, closer to the airport and supermarket
5,3
Noisy and unattended
Prijavi ovu recenziju
Frederik F. Solo putnici Netherlands, 23. ožujka 2015.
was there before

the restaurant on the top floor, the location, the rpice
6,7
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Prijavi ovu recenziju
David D. Parovi Australia, 17. ožujka 2015.
over priced for what you get

location
3
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Prijavi ovu recenziju
Jasmine A. Grupe Philippines, 22. prosinca 2014.
Poor and mediocre all around
4,7
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Prijavi ovu recenziju
Roel L. Solo putnici Philippines, 21. studenog 2014.
Dilapidated

near airport, in front of gaisano
5
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Prijavi ovu recenziju
Bigelow J. Solo putnici United States of America, 3. studenog 2014.
Sad is how I felt when I saw the room.

Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
4,7
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Prijavi ovu recenziju
Robert W. Obitelji sa malom djecom United States of America, 30. listopada 2014.
Over all great hotel. Just don't eat the food.

Great pool, excellent staff service, nice rooms.
7,7
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Prijavi ovu recenziju
Olivia L. Parovi United Kingdom, 21. rujna 2014.
Simple, clean enough

Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
6,3
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
Prijavi ovu recenziju
David B. Poslovni putnici United Kingdom, 31. srpnja 2014.
ok

location
6,3
ok
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mactan Pension House Mactan IslandMactan Pension House Mactan Island - Sport i aktivnostiMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - SadržajiMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - Sport i aktivnostiMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - Interijer hotelaMactan Pension House Mactan Island - Interijer hotelaMactan Pension House Mactan Island - Interijer hotelaMactan Pension House Mactan Island - Sport i aktivnostiMactan Pension House Mactan Island - Rekreacijski sadržajiMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - Eksterijer hotelaMactan Pension House Mactan Island - RestoranMactan Pension House Mactan Island - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07