Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Madani Syariah Hotel

Jl. Sisingamangaraja/Amaliun No. 1, Medan Area, Medan, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 277recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (277)
Razvrstati po:
A S. Poslovni putnici Indonesia, 10. ožujka 2016.
Islamic atmosphere hotel near the ancient mosque

Good location , good cleanliness and Islamic oriented as its name.
7,7
We feel comfortable as its always be our destination hotel for us in Medan. We inform to the hotel management to pay attention of few staffs that taking foods from breakfast buffet for them selves during breakfast time ( 07.00-10.00am). We noticed this still happening since our last trip ( last six month and last year). Please pay attention to this kind of staffs attitude.
Prijavi ovu recenziju
Nurul H. Solo putnici Malaysia, 6. ožujka 2016.
Old facilities

Very bad facility and enviroment
4
Cant recommend this hotel
Prijavi ovu recenziju
Mohamed A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. siječnja 2016.
Good

Location. Money. Staff friendly
6,7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Dayang S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2015.
Need to improve a lot on the cleanliness.

Staff and manager very helpfull, location very good.
6
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Prijavi ovu recenziju
Khairil A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2015.
MADANI HOTEL. MEDAN

1. Location near mosque.
4,7
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Prijavi ovu recenziju
Emyliyana S. Parovi Singapore, 7. listopada 2015.
Close to many locations

location, value for money, cleanliness
8,3
It was great!
Prijavi ovu recenziju
Galuh P. Parovi Indonesia, 4. listopada 2015.
Bachelor degre

Good location,islamic concept,near with masjid raya medan
6,3
Need to improve hotel room maintenece,tv cable,bathroom condition,leak sink,carpet cleanliness,and room odor smell cigaretes
Prijavi ovu recenziju
Kartini M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. rujna 2015.
Comfortable stay bt...

Centrally located near to the big mosque
7,7
We booked 2 rooms. 1 room was w/o aircon and old tv. The other room was ok and with lcd screen. Though they can't fix it, we just stayed in the room (though a little stuffy). Staff are wonderful and nice though. We were allowed to check in the room early (depending on the occupancy of the hotel) :)
Prijavi ovu recenziju
Fauzi C. Solo putnici Malaysia, 23. kolovoza 2015.
Good hotel

location, food, environment
7,7
located nearby grand mosque, easy for Muslim for prayer
Prijavi ovu recenziju
Ahmad F. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
Old hotel need upgrading

Location & view
4,7
Average
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Madani Syariah Hotel MedanMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Plesna dvoranaMadani Syariah Hotel Medan - Eksterijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - Spa centarMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Interijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - PogledMadani Syariah Hotel Medan - RestoranMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Interijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03