Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Madani Syariah Hotel

Jl. Sisingamangaraja/Amaliun No. 1, Medan Area, Medan, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 274recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (274)
Razvrstati po:
Mohamed A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. siječnja 2016.
Good

Location. Money. Staff friendly
6,7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Dayang S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2015.
Need to improve a lot on the cleanliness.

Staff and manager very helpfull, location very good.
6
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Prijavi ovu recenziju
Khairil A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2015.
MADANI HOTEL. MEDAN

1. Location near mosque.
4,7
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Prijavi ovu recenziju
Emyliyana S. Parovi Singapore, 7. listopada 2015.
Close to many locations

location, value for money, cleanliness
8,3
It was great!
Prijavi ovu recenziju
Galuh P. Parovi Indonesia, 4. listopada 2015.
Bachelor degre

Good location,islamic concept,near with masjid raya medan
6,3
Need to improve hotel room maintenece,tv cable,bathroom condition,leak sink,carpet cleanliness,and room odor smell cigaretes
Prijavi ovu recenziju
Kartini M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. rujna 2015.
Comfortable stay bt...

Centrally located near to the big mosque
7,7
We booked 2 rooms. 1 room was w/o aircon and old tv. The other room was ok and with lcd screen. Though they can't fix it, we just stayed in the room (though a little stuffy). Staff are wonderful and nice though. We were allowed to check in the room early (depending on the occupancy of the hotel) :)
Prijavi ovu recenziju
Ahmad F. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
Old hotel need upgrading

Location & view
4,7
Average
Prijavi ovu recenziju
Rozani C. Solo putnici Malaysia, 12. srpnja 2015.
Muslim Hotel

Good location, shopping area and closed to Mosque
6
Alway stay here if i visit Medan
Prijavi ovu recenziju
Norizan A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. lipnja 2015.
muslim hotel

i. very near to masjid just across the road. ii. near to shopping mall just across the road . iii. near the food court just behind the hotel
8,3
nice hotel,very near to masjid, shopping mall,food court and very helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Syed M. Parovi Singapore, 14. lipnja 2015.
Good stay

clean, quiet, convenient
8
Good for short trips
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Madani Syariah Hotel MedanMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Plesna dvoranaMadani Syariah Hotel Medan - Eksterijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - Spa centarMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Interijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - PogledMadani Syariah Hotel Medan - RestoranMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Interijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05