Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Madani Syariah Hotel

Jl. Sisingamangaraja/Amaliun No. 1, Medan Area, Medan, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 282recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (282)
Razvrstati po:
Mohd F. Parovi Malaysia, 28. svibnja 2016.
Satisfied
6
All ok.
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 20. svibnja 2016.
good
4
Nice room and great location
Samsul B. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. svibnja 2016.
N/A
3
Sorry to say, really very bad
Samsul B. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 8. svibnja 2016.
N/A
3,3
Disappointing
A S. Poslovni putnici Indonesia, 10. ožujka 2016.
Islamic atmosphere hotel near the ancient mosque

Good location , good cleanliness and Islamic oriented as its name.
7,7
We feel comfortable as its always be our destination hotel for us in Medan. We inform to the hotel management to pay attention of few staffs that taking foods from breakfast buffet for them selves during breakfast time ( 07.00-10.00am). We noticed this still happening since our last trip ( last six month and last year). Please pay attention to this kind of staffs attitude.
Nurul H. Solo putnici Malaysia, 6. ožujka 2016.
Old facilities

Very bad facility and enviroment
4
Cant recommend this hotel
Mohamed A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. siječnja 2016.
Good

Location. Money. Staff friendly
6,7
Nice
Dayang S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2015.
Need to improve a lot on the cleanliness.

Staff and manager very helpfull, location very good.
6
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Khairil A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. prosinca 2015.
MADANI HOTEL. MEDAN

1. Location near mosque.
4,7
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Emyliyana S. Parovi Singapore, 7. listopada 2015.
Close to many locations

location, value for money, cleanliness
8,3
It was great!
1 od 1 recenzija
Madani Syariah Hotel MedanMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Plesna dvoranaMadani Syariah Hotel Medan - Eksterijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - Spa centarMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Interijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - PogledMadani Syariah Hotel Medan - RestoranMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Soba za sastankeMadani Syariah Hotel Medan - Interijer hotelaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska sobaMadani Syariah Hotel Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01