Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Madera Hong Kong Hotel

1 Cheong Lok Street, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Kafić Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Madera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon
Mjesto: Jordan Broj soba: 88
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1346recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1346)
Chew S. Parovi Singapore, 6. travnja 2014.
will stay at this hotel again

near MTR, near eating place
8,3
Is only the room service, 11am they already start to knock on our room. Already told them we will inform once we left the room but still within an hour there are back to knock the door again.
Sjarifah G. Solo putnici Indonesia, 20. ožujka 2014.
Cheerful & Modern design

Spacious, new, centralized
8,3
Friendly staff, was upgraded to a spacious room with jacuzzi bathtub and 2 sinks in the bigger than normal bathroom.
Bassam A. Poslovni putnici Greece, 19. ožujka 2014.
very small room, dirty smells

clean, good location, high speed internet
5,7
The room is very small, the bath room not so vey clean, in General the clearance level in this hotel is low, smell wet, and the bath room keep smelling from the other rooms too.
Prasit N. Grupe Thailand, 18. ožujka 2014.
It was great, we surely be back to HK again.

clean, comfort, location
6,3
Yiting X. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. ožujka 2014.
Clean and centrally located

Clean, centrally located, friendly staff
6
Hotel is centrally located, easy to find, with friendly staff. Only negative thing is the room is too cold, even when the aircon was set to 30 degrees.
Wen H. Parovi Malaysia, 12. ožujka 2014.
clean and good service

near to MTR, clean and good service from hotel staff
7,7
the room is smaller than what we expected but is clean and new. The best part of this hotel is its location where jes only 3 minutes walk from Jordan MTR. the bad part of this hotel is the size of the room. it is not suitable if we travel with 2 kids.
Ng C. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2014.
Great, comfort and easy access

clean, comfort and easy access
7,7
Timorthy T. Grupe Singapore, 6. ožujka 2014.
Excellent Boutique Hotel

Location, Helpful Staff, Spacious
9
It was great, staff were excellent, helpful and the hotel is easily accessible and ideally located. While the cafe breakfast offerings could use a kitchen, the cosy and relaxed atmosphere was a blessing in the morning to the hustle and bustle of this moving city.
Timorthy T. Grupe Singapore, 6. ožujka 2014.
Excellent Service and Comfortable Boutique Hotel

Attentive staff, location & High Speed Internet
7,7
It was one of the better hotels I've stayed at. Staff provided excellent attentive service, helpful and knowledgeable of local spots. The rooms were comfortable, although it could use a proper cafe/dining restaurant. In all, a very nice place.
Brian H. Grupe Philippines, 1. ožujka 2014.
Need improvement on cleanliness

location, quiet neighborhood and local shopping and local restos around the area
6
It was ok, you need to give a seminar with the cleaning staff to vacuum the area under the bed.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Madera Hong Kong Hotel Hong KongMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - KafićMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMadera Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon


AS-AGWEB-3B01