Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mai Spa Resort

Group 5, Tran Hung Dao street, Duong Dong Town, Phu Quoc island, Kien Giang province, Duga plaža, Phu Quoc Island, Vijetnam 154 047 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotela Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotela Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotela Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Plaža Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotela Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Pogled Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Pub/salon Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Ulaz Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Plaža Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska soba Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska soba Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Plaža
Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotela Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Plaža Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Plaža Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Plaža Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Vrt Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska soba Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska soba Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska soba Mai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska soba
Područje Duga plaža Broj soba: 27
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 713recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (713)
Razvrstati po:
Kenneth N. Grupe Singapore, 28. lipnja 2015.
Bed bugs

Food, friendly staff, location
5,3
2 words - bed bugs. You would expect them to at least keep the beds clean.
George S. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. lipnja 2015.
2 star at best

breakfast, beach, nature
4,7
The rooms were average at best and could do with a makeover. The resort is well overpriced for what it is and compared to others in the area. Very simple rooms that are poorly lit and the grounds are very overgrown with flora which is fine if your looking for a place that feels your in the forest. It just lacked comfort and needs some minor work. The beach front is nice and the breakfast was very nice but the rooms really lacked and is truly a 2 star at best for a resort compared to other 3 stars. I was disappointed with the rooms but the staff did their best to mke us comfortable. Wouldn't recommend fur the price.
Thanh T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 22. lipnja 2015.
Good Resort

Location Clean and Fresh
8
Good resort
Thanh T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 22. lipnja 2015.
Good Resort

Location Clean and Fresh
8
Good resort
Ben F. Parovi Canada, 22. svibnja 2015.
Great experience

The staff and food were both excellent. Very friendly and went out of their way to increase our comfort. We got three massages and they were All superb. Room was clean, comfortable right on the beach.
8,7
We had 4 nights. We had good conversations with staff and they offered good advice for activities and prices. Food was delicious and lovely to eat right on the beach and watch the weather roll by.
Hien T. Parovi France, 19. svibnja 2015.
Fine stay

Service, staff, cleanliness are fine.
7,3
Quite perfect. See my says above. Thanks. beware of mosquitoes. To improve beach cleanliness : escalate and require Public Authorities to fine littering e.g. plastic bags, drink bottles, etc.
Stephanie L. Solo putnici United Kingdom, 12. svibnja 2015.
Relaxing, clean and pretty

Nice environment, really clean room, great value for money
9,3
Thang T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 1. svibnja 2015.
Excelent location by the beach. Good Cook.

Convenient location. Good food and service
8
Doan P. Poslovni putnici Vietnam, 23. travnja 2015.
good price

good price, friendly staffs, nice location
8
i will come back in the next trips to Phú Quốc
Paul M. Parovi United Kingdom, 11. travnja 2015.
Best holiday we ever had!

The beach, the food, the massages
10
My wife and I had the pleasure of staying at Mai Spa Resort and it exceeded our expectations to say the least. The rooms were cleaned every day and were equipped with power, mosquito nets, hot showers, fridges, wifi and air con. We had the beach front option so our balcony view consisted of a layer of palm trees, beach and sea. It takes just 20 steps to the sand and then a further 10 steps to the beach restaurant that served breakfast as well as lunch and dinner. Every night there was a selection of fresh fish on display that was put onto a bbq on demand. My wife had a massage every day from either the hotel spa or the local women on the beach. The staff are very friendly and tend to your every need if they can, their English wasn't bad either. In the surrounding area there are many restaurants and bars within walking distance and a night market filled with local catches of the day. Frankly this was the best holiday we ever had and a large part of that was thanks to the Mai Spa Resort.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mai Spa Resort Phu Quoc IslandMai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotelaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotelaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotelaMai Spa Resort Phu Quoc Island - PlažaMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotelaMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - PogledMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - Pub/salonMai Spa Resort Phu Quoc Island - UlazMai Spa Resort Phu Quoc Island - PlažaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska sobaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska sobaMai Spa Resort Phu Quoc Island - PlažaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Eksterijer hotelaMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - PlažaMai Spa Resort Phu Quoc Island - PlažaMai Spa Resort Phu Quoc Island - PlažaMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - VrtMai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska sobaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska sobaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska sobaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Gostinjska sobaMai Spa Resort Phu Quoc Island - Spa centarMai Spa Resort Phu Quoc Island - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02