Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, St Lawrence's Parish, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Recepcija Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba
Man Va Hotel Makao - Obližnje atrakcije Man Va Hotel Makao - Obližnje atrakcije Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Interijer hotela Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje St Lawrence's Parish Broj soba: 43

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 961recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (961)
Razvrstati po:
Angel Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. siječnja 2016.
Neutral opinion

great location,convenience to take public transport and easy to communicate
5,7
I stay here for 2nights with my parents, is a bit overcharge although in peak season because it is really old and not much facilities supple like no refrigerator inside the room .
Prijavi ovu recenziju
Angel Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. siječnja 2016.
neutral comment

location,transportation
5,3
overcharge for twins room upgrade to triple room.MOP 500 charge.
Prijavi ovu recenziju
Janice C. Parovi Philippines, 27. prosinca 2015.
Disappointed
3,7
Disappointed. The lady at the recept was not helpful (since she don't seem to speak english) tried to call to ask for directions and she hanged up the phone. The guy was helpful, im grateful for him. He tried his best to accomodate me. Also they didn't heed to my request (non-smoking room). Hotel receptionists should at least know how to speak english. sorry. and if not, well at least shouldn't be rude. Or maybe should indicate during online booking that recept can't communicate well.
Prijavi ovu recenziju
Naradhip S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 16. studenog 2015.
Good location but staff cannot speak English

Location
5,3
Prijavi ovu recenziju
Xin Y. Parovi Malaysia, 15. studenog 2015.
budget hotel

overall ok
3,7
Prijavi ovu recenziju
Zhang Z. Poslovni putnici China, 1. studenog 2015.
Great location, clean room

Great location, clean room, friendly staff
8
It was a very pleasant stay at Man Va. Very conveniently located.
Prijavi ovu recenziju
Zhang Z. Solo putnici China, 28. listopada 2015.
A happy experience

Great location, clean room and friendly staff
8,3
It was a very pleasant stay at Man Va. Very conveniently located.
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Parovi Philippines, 24. listopada 2015.
Unaccommodating Staff

Within walking distance to the heritage sites. Near restaurants.
5
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Parovi Philippines, 17. listopada 2015.
Relaxing place

Relaxing..enjoying seing the big hotels..not noisy
8,3
The staff are nice.specially the old lady..they will try to understand u..when u want something.away from noisy area..not to far to walk..wr gonna come back for this hotel..
Prijavi ovu recenziju
Janeth L. Grupe Philippines, 10. listopada 2015.
man va hotel in strategic place

comfy beddings, accessiblity, safe area
7
Overall our stay has no flaws. Since we checked in almost 6pm, basically we've been there for less than 12hours as we have to check out on the following day. Acceptable room size, i like their pillow and slept comfortably. Basic needs in toilet are provided such as toothbrush, soap, shampoo and body wash. They also provide towels but i think they have to change a new one already as it looks old. If not.acceptable to you please.bring your own. The room does not have complimentary water but wifi is.okay. Please take note that Man Va Hotel does not accept credit card, i was asked to deposit 200MOP/HKD and when i said.i will use credit card they said not using so I gave cash intead but it was refunded upon checking out. About.the.location it is just a walking distance to senado square, all historic places.within senado square. Tilps: you should have a good walking shoes and have a tast.of egg tart.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Man Va Hotel MakaoMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - RecepcijaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Obližnje atrakcijeMan Va Hotel Makao - Obližnje atrakcijeMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - Interijer hotelaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08