ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Recepcija Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela
Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Ulaz
Područje Grad Macau Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 763recenzija

Vrijednost za novac:
6,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (763)
Razvrstati po:
Andrew H. Solo putnici New Zealand, 26. srpnja 2014.
Poor service and dirty room

Location
3,3
Pretty bad. Dirty room and the manager was very rude upon checkout.
Pisanu P. Grupe Thailand, 4. srpnja 2014.
Good location to go every place

Location
6,3
Cheap and ok can go easy to every interesting place by walking
Wai P. Solo putnici Hong Kong, 2. srpnja 2014.
no

noo
4,7
Marc-Olivier L. Solo putnici France, 29. lipnja 2014.
cheap hotel

cheap, not clean
3,7
Patrick C. Grupe Philippines, 4. lipnja 2014.
The aircon in room was not cold enough!

Location.
4,7
I have requested to change room because of the aircon but was declined. They insisted for us to wait for it to get cold for hours and they dont speak english!! I want a refund!!!Very uncomfortable!! Unpleasant experience
Nok M. Solo putnici China, 2. lipnja 2014.
Man Va Hotel
2
awful
Albert A. Grupe Philippines, 4. svibnja 2014.
Very nice

Easy access to tourist spots
7,3
The hotel location was very nice, we had easy access to tourist spots.
James M. Parovi United Kingdom, 30. travnja 2014.
Pleasant overnight stay in a basic hotel

Convenient location, friendliness and reasonable price
7
We only stayed for one night so all things considered, including the price, this was a decent hotel
Jessica L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. travnja 2014.
NICE LOCATION

CLEAN ROOMS, NICE LOCATION, ACCESSIBLE
6,7
HOTEL HAS A NICE LOCATION, IT'S CLEAN BUT THE ONLY THING WE EXPERIENCED DURING OUR STAY ESPECIALLY UPON OUR ARRIVAL WAS THAT THE PERSON ASSIGNED AT THE FRONT DESK WAS NOT HOSPITABLE ENOUGH TO ACCOMMODATE US. I THINK AND BELIEVE THAT EVERY HOTEL MAY IT BE A LOW OR HIGH END ONE SHOULD HAVE A STAFF THAT CAN REALLY SPEAK ENGLISH BECAUSE NOT ALL THEIR GUESTS ARE CHINESE. IT'S VERY HARD TO TALK TO THOSE FRONT LINERS WHO DON'T EVEN KNOW HOW TO UTTER A SIMPLE ENGLISH WORD. HOPE ACTIONS MAY TAKE PLACE SOONEST FOR THEIR OTHER GUESTS IN THE FUTURE.
Marlinda S. Solo putnici Indonesia, 23. travnja 2014.
It was ok..

Not too expensive, near to one plaza which is the tourist spot and pretty clean
5,3
It was pleasant. Recommended for people with budget ^^

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Man Va Hotel MakaoMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - RecepcijaMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3C01