ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Recepcija Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Ulaz
Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 856recenzija

Vrijednost za novac:
6,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (856)
Razvrstati po:
Sumet N. Grupe Thailand, 16. siječnja 2015.
Nice location and price is ok

Location
6,3
Li S. Parovi Taiwan, 3. siječnja 2015.
average

convenient location and considerably clean.
7
Hsu W. Solo putnici Taiwan, 2. siječnja 2015.
the location is good

location
6
Just ok
Fion T. Grupe Malaysia, 30. prosinca 2014.
Good location

The bed is hard
5,7
The location is good and easy access to restaurants and stalls. But, the room is smelly especially the toilet, strongly advice the management may put up a Notice for guests lower down talking voices during the night. The bed is hard as nearly there is no mattress onto it. Highly recommend a must try to a stall next to hotel selling desserts and *tong sui*.
Fion T. Parovi Malaysia, 30. prosinca 2014.
Good location

The locatiuon is good and easy access to restaurant and stalls. But the room is smelly especially the toilet, strongly advice the management may put up a notice for guests lower down talking voices
5,7
Hei T. Solo putnici Macau, 28. prosinca 2014.
Good location

Good location with bus stop nearby, hotel located in center of Macau, easy for souvenir shopping
4
N/A
Vanessa V. Parovi Philippines, 27. prosinca 2014.
Considerate Staff

Staff, Location, Wifi
8,7
We arrived 12 midnight, Christmas day. We were not booked until two days later but due to some unexpected changes, we had to come sooner without arrangements. The receptionists did not speak English very well though understood what we were saying--to sort of rebook right then and there. We weren't sure if they will allow it; we just had to take a risk since our booking was non-refundable. The receptionist called the owner (I suppose he's the owner or maybe the manager) and I talked to him to explain the situation. What do you know? They allowed us to stay. Very nice people. This is what the hospitality industry is all about! Thanks, Man Va!
Tanakrit S. Parovi Thailand, 27. prosinca 2014.
Terrible staff

Only location is ok
3,3
The bad & rude staff at check in counter i have ever seen in my life, i asked some help but he refused, not valued room, bad smell , never go back this hotel again , really not recommend!!
Cherie C. Parovi Australia, 23. prosinca 2014.
Ideal position

Location, clean &reasonably quite
6
We were pleasantly surprised,loved the position down a small lane way & within easy walking distance to many of the major attractions. Would return again if visiting Macau. .
Govit T. Parovi Thailand, 22. prosinca 2014.
Good for budget travel

Location, big room, big toilet
6,3
Good sleep

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Man Va Hotel MakaoMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - RecepcijaMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02