ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Recepcija Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela
Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Ulaz
Područje Grad Macau Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 772recenzija

Vrijednost za novac:
6,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (772)
Razvrstati po:
Andrew H. Solo putnici New Zealand, 26. srpnja 2014.
Poor service and dirty room

Location
3,3
Pretty bad. Dirty room and the manager was very rude upon checkout.
Jonghyun Y. Solo putnici South Korea, 26. srpnja 2014.
Never come back....
3,7
the worst place I've ever.....
Yupung P. Poslovni putnici Taiwan, 14. srpnja 2014.
first image to me about this hotel is good service

the price of hotel is cheap, the place is comfortable to go every where for purchasing things, the value of all that is the good service, since they act as family treating and lead us feel so warm!
6,7
We have to mention one staff who is the oldest guy around 60, we met him at night till the early morning time, he is the best one to help customers by every needs, who can guide us every thing which we rarely see in the luxury hotels did.
Yisi L. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. srpnja 2014.
value for money

location, room comfort
8
a good stay, although the room facilities are a bit old. Bed is wide enough for us. Staff was friendly.
Yisi L. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. srpnja 2014.
value for money

location, room comfort
8
a good stay, although room facilities are a bit old. Bed is wide enough for us. The hotel staff were friendly.
Pisanu P. Grupe Thailand, 4. srpnja 2014.
Good location to go every place

Location
6,3
Cheap and ok can go easy to every interesting place by walking
Wai P. Solo putnici Hong Kong, 2. srpnja 2014.
no

noo
4,7
Marc-Olivier L. Solo putnici France, 29. lipnja 2014.
cheap hotel

cheap, not clean
3,7
Patrick C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. lipnja 2014.
The aircon in room was not cold enough!

Location.
4,7
I have requested to change room because of the aircon but was declined. They insisted for us to wait for it to get cold for hours and they dont speak english!! I want a refund!!!Very uncomfortable!! Unpleasant experience
Nok M. Solo putnici China, 2. lipnja 2014.
Man Va Hotel
2
awful

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Man Va Hotel MakaoMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - RecepcijaMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3A04