Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Kupaonica Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Recepcija Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Eksterijer hotela Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Predvorje Man Va Hotel Makao - Ulaz Man Va Hotel Makao - Predvorje
Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Obližnje atrakcije Man Va Hotel Makao - Obližnje atrakcije Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba Man Va Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 904recenzija

Vrijednost za novac:
6,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (904)
Razvrstati po:
Lisa W. Parovi Ireland, 1. lipnja 2015.
Great location

Location, location, location
7
Great location close to the old Portuguese quarter, Senado Sq, St Paul's ruins etc just 10 mins walk. Male receptionist is friendly and has English, female receptionist has no English but no problems at check-in or check-out. Plenty of food options nearby. Room was spotless and roomy enough for the price. We got Bus 26 from the airport and got off at Rua de Lorcha stop and from there it was across the road and about 100m walk. There is a footbridge where Caldera meets that main road so we almost missed it! Would stay here again if I was in Macau.
Macky Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. svibnja 2015.
its very good

price location and accommodation
8
Aprilani S. Solo putnici Indonesia, 23. svibnja 2015.
Good location

Good location.. Very close to senado square and many restaurants around the hotel
5,7
Ready to use body languange fo communicate with the staff :)
Joyce L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 17. svibnja 2015.
quiet place

one room have 3 beds, shower is strong, the environment is quiet
5,3
the bath tank a bit dirty, tower also dirty, the toilet bowl is leaking water on the floor, the hair dryer sometimes work sometimes doesn't work not stable, the TV screen picture was not clear.
Lai K. Grupe Malaysia, 11. svibnja 2015.
good location

big clean and location
5
location was good, room was big.
Seat C. Poslovni putnici Malaysia, 26. travnja 2015.
near to shop, convenience .

easy to find food to eat, got shopping.
3,7
Tamas N. Parovi Hungary, 13. travnja 2015.
Good location but nothing special

Location, not dirty, quiet
7
Not bad hotel but - as everything else in Macau - way too overpriced. It is in very good location as most of the main attractions of the old city are in walking distance. You can get anywhere in the old district in 5-15 minutes. Bus stops are nearby as well so easy to get to the furthest parts of the city. But as the title of my review states, it is very expensive for what it offers compared to similar hotels in other big cities. You could find similar hotel all around Europe for half the price. Even in Tokyo I stayed in a more comfortable room for less even though that is known to be one of the most expensive cities. But this is true for all of Macau. It is not an ugly city but not that spectacular either. Apart from a few buildings and landmarks it lost all "portugeese-ness" that it had before it was given back to the Chinese. As soon as you leave the narrow surrounding pavement of a landmark a simple modern day - not to clean - Chinese city welcomes you back. I simply can't understand why this city is so expensive. It is strictly for one afternoon visit from Hong Kong. Above that it is just waste of money.
Zhang Z. Solo putnici China, 1. travnja 2015.
Good hotel

Helpful staff. Good location. Clean environment.
10
Very satisfactory.
Marlon F. Grupe Philippines, 18. ožujka 2015.
Man Va Hotel Experience

Room, Location, Cleanliness
10
It was fantastic. The room was clean and the ambiance was really good. The location was perfect.
Marlon F. Grupe Philippines, 17. ožujka 2015.
Stay at Man Va Hotel

Room, Location, Staff
9,3
It was very good. My entire stay was wonderful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Man Va Hotel MakaoMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - KupaonicaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - RecepcijaMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - Eksterijer hotelaMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - UlazMan Va Hotel Makao - PredvorjeMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Obližnje atrakcijeMan Va Hotel Makao - Obližnje atrakcijeMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska sobaMan Va Hotel Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05