Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Zapatera, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mango Park Hotel grad Cebu  - Bazen Mango Park Hotel grad Cebu  - Bazen Mango Park Hotel grad Cebu  - Restoran Mango Park Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Mango Park Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržaji Mango Park Hotel grad Cebu  - Restoran Mango Park Hotel grad Cebu  - Kupaonica Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Restoran Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba
Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Kupaonica Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Kupaonica Mango Park Hotel grad Cebu  - Restoran Mango Park Hotel grad Cebu  - Okružje Mango Park Hotel grad Cebu  - Recepcija Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Mango Park Hotel grad Cebu  - Kupaonica
Područje Zapatera Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1012recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1012)
Razvrstati po:
Jack M. Parovi United Kingdom, 11. veljače 2016.
Ideal location, helpful staff. Terrible aircon!

Helpful staff, rooftop pool, located close to Mango Square
6,7
We checked in mid afternoon and received a warm welcome and help with our luggage. The reception provided a brief overview of the hotel facilities but failed to tell us the last time we could order. We missed our chance to order room service because of this however we ate nearby in Mango Square which was pleasant anyhow. Positives here rest solely on the staff, they were truly helpful and provided much needed knowledge of the area and things to see and do. The wifi works well in the lobby and restaurant area but we didn't have access on the 4th floor. The pool is small but clean and fine for relaxing in after a long day. We didn't think much of the food and we ordered a number of dishes. Snacks and breakfast would be fine. The rooms are spacious and feature a fridge with assorted drinks. That didn't work. Worse still the aircon was shoddy! I've stayed in travel hostels with better AC than the one we were in. It just didn't cool the room. And that was on full turbo cool setting. It was noisy and switched itself on and off continuously. For what we paid I find it unacceptable this piece of kit is still in use. The management need to update their AC to match the overall standard of room and value. The beds are comfy and shower modern. Some toiletries are provided which is a nice touch. Overall great staff and well located near to Mango Square but we didn't think the rooms were comfortable enough for the price we paid. Quality AC really is a must and needs addressing. Might be nice if you can have drinks by the pool area
Prijavi ovu recenziju
Raymond S. Solo putnici Switzerland, 14. siječnja 2016.
Nice place, Swimming Pool at roof

Parking space, fast log-in, location
8,7
Newly renovated, unfortunately nor the bath rooms. So far, all is fine. Many TV channels, Internet fast and easy. Silent, even in the mornings, when guest checkout. Restaurants menu reads yummy and is cheap, sorry, I didn't try. Restaurant closes at 9pm. Rooms are clean, but I mistrust the (old) carpets. Bathrooms needs an urgent renovation.
Prijavi ovu recenziju
Sinnamah G. Solo putnici Malaysia, 12. siječnja 2016.
The staff are very helpful.

Friendly,warm and cheerful
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Marvie V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. siječnja 2016.
Cebu Marathon 2016

Hotel staff are courteous, breakfast buffet and channels found in the cable tv
9,3
In the score of 10, it was a 9, almost perfect if there was a electric kettle in the room for my coffee :)
Prijavi ovu recenziju
Noel R. Solo putnici United States of America, 1. siječnja 2016.
staff with smiles! delighted in serving.

staff, location, and it's quality
9,3
I loved it. I enjoyed seeing the youthfulness of the staff. And their happy faces. The staff was the best part of my experience there. I thought my breakfast should have been inclusive as a complementary gesture
Prijavi ovu recenziju
Glaiza M. Grupe Philippines, 30. prosinca 2015.
We really felt that we are in the city of smiles!

Staff, food and facilities cleanliness
8,7
It was memorable! Superb staff! friendly and always at your service! My mom and me always travel in Asia and this is our first time to fly domestic, 1. We asked for pack breakfast when we go down, it was on the buffet, 2. We ask pack breakfast as well the next day.. The reception said that they can't make it bekos the chef was already sleeping, 3. No one service our room during our stay, we are not inform and all of the Asian countries that I have been that we usually stay in 3star but they serviced the room in daily basis. It was Staff Christmas party that time and even they where not in uniform you will notice that they are staff because of the gesture, courteous who greeted me in the lift and a greetings with a smile that you felt that it came from there hearts
Prijavi ovu recenziju
Chester P. Parovi Philippines, 27. prosinca 2015.
Good hotel

Location and price
7,7
Prijavi ovu recenziju
Kevin A. Solo putnici United Kingdom, 16. prosinca 2015.
Must do better

Had a pool!!
3,7
Ok nothing more, over priced
Prijavi ovu recenziju
Kevin A. Solo putnici United Kingdom, 15. prosinca 2015.
Ok

Ovetpriced
3,7
Over priced
Prijavi ovu recenziju
Kevin A. Solo putnici United Kingdom, 14. prosinca 2015.
Ovetpriced

Ok
3,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mango Park Hotel grad Cebu Mango Park Hotel grad Cebu  - BazenMango Park Hotel grad Cebu  - BazenMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeMango Park Hotel grad Cebu  - Rekreacijski sadržajiMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - OkružjeMango Park Hotel grad Cebu  - RecepcijaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - RecepcijaMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - KupaonicaMango Park Hotel grad Cebu  - RestoranMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - PredvorjeMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - RecepcijaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaMango Park Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08