ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mango Park Hotel Cebu - Bazen Mango Park Hotel Cebu - Bazen Mango Park Hotel Cebu - Restoran Mango Park Hotel Cebu - Soba za sastanke Mango Park Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Mango Park Hotel Cebu - Restoran Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Bazen Mango Park Hotel Cebu - Recepcija Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica Mango Park Hotel Cebu - Interijer hotela Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica
Mango Park Hotel Cebu - Soba za sastanke Mango Park Hotel Cebu - Interijer hotela Mango Park Hotel Cebu - Interijer hotela Mango Park Hotel Cebu - Recepcija Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica Mango Park Hotel Cebu - Soba za sastanke Mango Park Hotel Cebu - Restoran Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 889recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (889)
Razvrstati po:
Eliot D. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 17. rujna 2014.
Hotel in need of improving facilities

Pleasant Staff
5,3
Unfortunately my stay at the Mango was spoiled by the need of improving their facilities. Even though I was shown several rooms they looked old and in need of renovating. Room I chose found it was not cleaned properly and bathroom mirror was dirty and hairs found on floor. Mosquitos were also present in the room and a very strong smell of chemical, like the room was fumigated.It's a shame I liked the hotel when I stayed there in March 2010 but not much seems to have been done to it since.I hope new owners improve hotel image as it could be a nice hotel. The location is good.
Esther M. Solo putnici Australia, 17. rujna 2014.
Good

Good location,accessible area and cheap
4,7
Was alright
Mary A. Grupe Philippines, 15. rujna 2014.
nice hotel

good location, nice hotel with free breakfast
6
I can recommend it to others. It was good staying in the hotel, worth it.
Hernan S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. rujna 2014.
suite room for less

we booked for 2n/3d and i can honestly say we got a wonder deal.spacious suite room, free bfast and comfy bed. superb.
9,3
awesome. pretty awesome.
Murray D. Obitelji sa malom djecom Australia, 14. rujna 2014.
Very good value

Staff helpfulness, no fuss check in/out, nicely appointed room
8,7
Just great & it was all that we expected & more
Jeff B. Parovi United States of America, 14. rujna 2014.
Pests in room

location, price, pool
7
Room had lots of roaches and a mouse. Sometimes no hot water. Located next to the Lighthouse, an excellent restaurant with good prices. Walking distance to mall. Would not stay there again.
Peter K. Solo putnici Australia, 10. rujna 2014.
Great Location

Location.Transport.security
7,3
Staff polite and helpful and friendly.
Peter K. Solo putnici Australia, 8. rujna 2014.
Handy Location

location.transport.security
6,7
Pleasant.staff courteous,helpful and polite.
Fiel P. Poslovni putnici Philippines, 6. rujna 2014.
Old rooms which needs repainting.

Centrally located; nice choices of food; good staff.
4,7
Room assigned to me was old and needs renovation. Problem on transportation since hotel is along a busy street. Booked 3 nights but had to check out after 2 nights for an urgent meeting. I was not given refund for the 1-day and was told it cannot be refunded since I booked with Agoda.
Peter K. Solo putnici Australia, 4. rujna 2014.
Good hotel

Location . transport.close to ayala plaza
8,3
pleasant.helphful. quiet rooms.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mango Park Hotel CebuMango Park Hotel Cebu - BazenMango Park Hotel Cebu - BazenMango Park Hotel Cebu - RestoranMango Park Hotel Cebu - Soba za sastankeMango Park Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiMango Park Hotel Cebu - RestoranMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - BazenMango Park Hotel Cebu - RecepcijaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Interijer hotelaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Soba za sastankeMango Park Hotel Cebu - Interijer hotelaMango Park Hotel Cebu - Interijer hotelaMango Park Hotel Cebu - RecepcijaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Soba za sastankeMango Park Hotel Cebu - RestoranMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Kupaonica


AS-AGWEB-3C02