ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mango Park Hotel Cebu - Bazen Mango Park Hotel Cebu - Bazen Mango Park Hotel Cebu - Restoran Mango Park Hotel Cebu - Soba za sastanke Mango Park Hotel Cebu - Rekreacijski sadržaji Mango Park Hotel Cebu - Restoran Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Bazen Mango Park Hotel Cebu - Recepcija Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica Mango Park Hotel Cebu - Interijer hotela Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica
Mango Park Hotel Cebu - Soba za sastanke Mango Park Hotel Cebu - Interijer hotela Mango Park Hotel Cebu - Interijer hotela Mango Park Hotel Cebu - Recepcija Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba Mango Park Hotel Cebu - Kupaonica Mango Park Hotel Cebu - Soba za sastanke Mango Park Hotel Cebu - Restoran Mango Park Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 858recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (858)
Razvrstati po:
Thomas B. Poslovni putnici United States of America, 23. srpnja 2014.
new owners trying

the breakfast is an improvement from days of former owners , location pretty close to many things & elevator still working
5,3
overall it has changed big with new owners,very young staff with less support around = room was loaded with mosquitoes - so beware !
Judy L. Poslovni putnici Philippines, 23. srpnja 2014.
Practical

Staff is courteous, helpful and respectful. Excellent staff.
7,7
Good
Russell T. Parovi United States of America, 14. srpnja 2014.
Good Hotel, reasonable price, great location.

Location, Price, Pool
9
This is a good hotel. Clean and in the center of Cebu. Close to Mango Park resaurants and bars.
Ronald C. Parovi United States of America, 4. srpnja 2014.
OK

The staff was excellent and friendly
6,3
Mango Park is and older hotel but for the price it was a good value. Everything worked and we had no problems.
Dwight H. Solo putnici United States of America, 3. srpnja 2014.
Construction done. Great Value

Price location and people
9
Construction complete from last year and looks great. They have friendly staff and well taken care of rooms. Swimming pool on top floor is nice treat with guests. Breakfast average but good value. Walking distance to massage and other dining that is affordable. I always love a place I feel secure in too.
Ricky Q. Grupe Philippines, 22. lipnja 2014.
It was a quiet yet very romantic hotel

centrally located, clean and friendly staff
8,3
I really like the cleanliness of the hotel with very attentive staffs. The ambiance is great but the breakfast is quiet disappointing. Everything is fine except for the foods served during breakfast
Jerico S. Solo putnici Spain, 19. lipnja 2014.
cockroaches everywhere

location
4,3
Sheree M. Parovi Philippines, 18. lipnja 2014.
Frustrating experience

friendly staff
6,3
Upon seeing the homepage of the hotel, one that attract us and is the the reason why we choose the hotel among others in the area is of course its location and importantly the use of the swimming pool. When we arrive, we assume that we can relax and use the pool but unfortunately it has been under repair for quite sometime already. It is so frustrating and we feel that we are victimize by a misleading advertisement. Furthermore, sorry to say that the food is not great. We are served with sardines.
Peter L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. lipnja 2014.
Friendly staff and clean hotel

Perfect
9,7
Friendly staff clean hotel
Abigail C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. lipnja 2014.
perfect

accesible, cheaper, nice staff
8
great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mango Park Hotel CebuMango Park Hotel Cebu - BazenMango Park Hotel Cebu - BazenMango Park Hotel Cebu - RestoranMango Park Hotel Cebu - Soba za sastankeMango Park Hotel Cebu - Rekreacijski sadržajiMango Park Hotel Cebu - RestoranMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - BazenMango Park Hotel Cebu - RecepcijaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Interijer hotelaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Soba za sastankeMango Park Hotel Cebu - Interijer hotelaMango Park Hotel Cebu - Interijer hotelaMango Park Hotel Cebu - RecepcijaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Soba za sastankeMango Park Hotel Cebu - RestoranMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - KupaonicaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Gostinjska sobaMango Park Hotel Cebu - Kupaonica


AS-AGWEB-3A04