Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Manhattan Hotel

13 Soi 15 Sukhumvit Road, Sukhumvit, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Sadržaji Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba
Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Interijer hotela Manhattan Hotel Bangkok - Interijer hotela Manhattan Hotel Bangkok - Predvorje Manhattan Hotel Bangkok - Restoran
Područje Sukhumvit Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 5119recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (5119)
Razvrstati po:
Andrew N. Parovi United Kingdom, 10. veljače 2016.
Stayed there a few times now

All good for me
9,3
Only have a few days there every year as a stop off before we fly back home, clearly I find it good for my purpose....good clean hotel not too far from the airport but close enough to the city to check out a few things during a short stay. Only ate breakfast at the hotel but once again for me it was fine, the hotel has several nationalities staying over so try to cater for all. Overall good job thank you
Prijavi ovu recenziju
Nimal D. Poslovni putnici Malaysia, 6. veljače 2016.
Comfortable stay . Close to all amenities.

Good value for money and good front office staff who could all speak English. Only drawback was the inadequate hot water for shower, lukewarm at most.C
7
Comfortable stay and located between Asoke and Nana BTS stations. 7-10 mins walking time. Close to Terminal 21.shopping mall. Though 1min walk to Sukhumvit road location was reasobly quiet. Ask for floor 6 and above as Hooters and the Irish pub directly in front of the hotel can be noisy on weekends. Overall a good stay with good buffet breakfast and free and reliable internet in the room. Would definitely return. Kudos to John at the front desk who was very helpful. Keep it up.
Prijavi ovu recenziju
Sumanth P. Solo putnici India, 2. veljače 2016.
Overall a good hotel

location value for money and room confort
7,7
Stay was good food was nit exceptional, rooms are confortable, locations is good.
Prijavi ovu recenziju
Mahinda R. Poslovni putnici Sri Lanka, 1. veljače 2016.
No hot water. Poor service.
4,3
Will not come again.
Prijavi ovu recenziju
Loh W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 11. siječnja 2016.
I almost lost my luggage

location, cheaper, nearby shopping mall
6,3
every thing is okay, but the bell boy help us to load over luggage into the taxi and have leaf behind one luggage. And this have cost us inconvenient and almost lost the luggage. And i feel is the responsible of the bell boy. and i have paid for unnecessary cost to collect back my luggage
Prijavi ovu recenziju
Zhi W. Solo putnici Singapore, 9. siječnja 2016.
Reasons in pricing

Location, price and breakfast
7,7
Prijavi ovu recenziju
Bryce S. Solo putnici United States of America, 8. siječnja 2016.
wearing down, but still deluxe service and comfort

staff, bed, location
8,3
Great stay with great service from staff. Rooms have some wear and tear and the breakfast is good with a changing menu. Would have stayed longer but rooms were booked after initial stay.
Prijavi ovu recenziju
Peter M. Solo putnici United Kingdom, 8. siječnja 2016.
Good

Location , staff ,
7
Prijavi ovu recenziju
David C. Solo putnici United States of America, 6. siječnja 2016.
Great Location

Staff, Location and Cost
9
Just like all my previous stays enjoyed it with exception the spa was closed down and had leave hotel for massage
Prijavi ovu recenziju
Gaurab G. Obitelji sa malom djecom India, 3. siječnja 2016.
Stardard Hotel With Good Location

Rooms are big....nicely located...bathroom are clean
5,3
Stay was nice...since we hardly stayed at the hotel we cannot say a lot about it....but was expecting a better warm feeling from the staff at the breakfast room...they removed everything by 10...and were kind of rude
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Manhattan Hotel BangkokManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - PredvorjeManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - BifeManhattan Hotel Bangkok - BifeManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - KafićManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - UlazManhattan Hotel Bangkok - UlazManhattan Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - PredvorjeManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - PredvorjeManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - Soba za sastankeManhattan Hotel Bangkok - PredvorjeManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - PredvorjeManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Soba za sastankeManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - UlazManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - SadržajiManhattan Hotel Bangkok - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03