ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Manhattan Hotel

13 Soi 15 Sukhumvit Road, Sukhumvit, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Gostinjska soba Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica
Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Kupaonica Manhattan Hotel Bangkok - Interijer hotela Manhattan Hotel Bangkok - Interijer hotela Manhattan Hotel Bangkok - Predvorje Manhattan Hotel Bangkok - Restoran Manhattan Hotel Bangkok - Restoran Manhattan Hotel Bangkok - Restoran Manhattan Hotel Bangkok - Restoran Manhattan Hotel Bangkok - Bife Manhattan Hotel Bangkok - Bife Manhattan Hotel Bangkok - Interijer hotela
Područje Sukhumvit Broj soba: 200
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 4506recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (4506)
Razvrstati po:
Ian W. Grupe Australia, 28. kolovoza 2014.
Manhattan

Location, room, and staff
8
We have stayed there before and as we expected was great. The staff were again very helpful and attentive. We would recommend this hotel to other travellers to Thailand.
Linda D. Parovi Australia, 26. kolovoza 2014.
Have had better rooms

Location, price, bed
7
I have previously had much better rooms at this hotel. Room was tired with no chairs to sit on.
Jesse S. Parovi Finland, 24. kolovoza 2014.
4th floor room had cocaroaches. Otherwise splendid

Professsional staff, breakfast, gym, spa.
8,3
Good.
Shahid K. Solo putnici Bangladesh, 24. kolovoza 2014.
Lower rent doesnot means less effort on service

Location,rent and room size
7
It was ok.rooms need to be more cleaned.breakfast was not up to the standard
David A. Parovi United Kingdom, 21. kolovoza 2014.
Great Location

Location, staff & price
8,7
Good as usual however notice clientele from Europe seems to be diminishing.
Vishal K. Solo putnici India, 13. kolovoza 2014.
its was awsome

good staff , nice neighborhood, good location
8
its was excellent
Gilbert M. Poslovni putnici Philippines, 8. kolovoza 2014.
The Manhattan stay

proximity to malls and business centers, clean rooms, affordable hotel
7,7
Overall, it was a pretty good stay in the hotel. It just needs to improve on its buffet breakfast as I experienced and ate the same type of foods for my 4 days stay. Proposing for the hotel to add variety in their breakfast everyday.
Steffi C. Grupe Indonesia, 3. kolovoza 2014.
they already through their fifty years!

location, cheap,
5
Not pleasant. The hotel is very old. The banner says that they already celebrated their fifty years anniversary. The lift is very slow and old. The room door still using a key. A key! And the room condition is very old, there's unpleasant smell when i step inside. And the worst is there's a died cockroach on the bathroom floor. Eww. Just eww... ! Not gonna coming back.
Hu M. Obitelji sa odraslom djecom China, 31. srpnja 2014.
good to stay

nice place
8
Mahipal D. Solo putnici India, 30. srpnja 2014.
Best Ever Stay in Bangkok

Hotel Staff, Room, Breakfast
10
I can say with all confidence that this was one of the best hotels I ever stayed in Bangkok. Hotel staff is very courteous and professional. The room I was and spacious. If you are a food lover this hotel has the best breakfast. This hotel didn't give me any reason to say any negative thing about it. I enjoyed my stay at Manhattan Hotel and I will highly recommend this hotel to others. You can't beat the price and facilities anywhere else in Bangkok.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Manhattan Hotel BangkokManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - Gostinjska sobaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - KupaonicaManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - PredvorjeManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - BifeManhattan Hotel Bangkok - BifeManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Interijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - KafićManhattan Hotel Bangkok - RestoranManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - Dvorana za fitnessManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - BazenManhattan Hotel Bangkok - UlazManhattan Hotel Bangkok - UlazManhattan Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Eksterijer hotelaManhattan Hotel Bangkok - Predvorje


AS-AGWEB-3A08