Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filipini 1705

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 2427recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (2427)
Razvrstati po:
Rey C. Parovi United Kingdom, 29. travnja 2016.
Keep up the good work!
4,3
Very good location for travellers.
Prijavi ovu recenziju
Marlyn B. Poslovni putnici Australia, 25. travnja 2016.
Appreciated the ride to tghe aiport as i had an ea
6,3
good value for money
Prijavi ovu recenziju
Kay A. Solo putnici United Kingdom, 23. travnja 2016.
Location is only good thing
2,7
A fairly grim, over priced hotel, only saving grace is its proximity to terminal 1. Rooms are small, grubby and shabby. Extra cost for wifi. Convoluted check in.
Prijavi ovu recenziju
Luisa Z. Parovi Luxembourg, 17. travnja 2016.
Terrible
2,7
The only good thing is that it is located close to the airport.
Prijavi ovu recenziju
Tom M. Parovi United States of America, 16. travnja 2016.
.
6,3
.
Prijavi ovu recenziju
Derek P. Solo putnici United Kingdom, 7. travnja 2016.
Excellent
6,7
I just stayed 1 night but really impressed, clean room and breakfast. The staff were friendly and extremely helpful. Free transfer to my terminal. Recommended.
Prijavi ovu recenziju
Sam C. Solo putnici United States of America, 6. travnja 2016.
Manila Airport Hotel
5,3
Good location close to airport. Free shuttle from and to the airport. Good for overnight stay.
Prijavi ovu recenziju
David T. Solo putnici United Kingdom, 5. travnja 2016.
Not as good
2,7
After staying here on several occasions over the last few years I have noticed that the hotel is sliwly going downhill. I am not sure if the hotel has changed ownership but things just are not as they use to be. Firstly one of the most important things is that when completing the online booking you add your flight numbers so that the hotel can arrange for a transfer from the airport to the hotel, this has always been the case but the last twice nobody has been at the airport. On asking the reason why, after i had to pay for a taxi...1500php.... the answer that i was given was that i had to phone the hotel to arrange this. I then explained that not all travellers have a mobile that works in all countries and they did not seem interested. The rooms are starting to look rundown and worn out which includes the tv not working at all. Reception staff seem as though they are robots and have luttle concern. Unhappy and will not be using again.
Prijavi ovu recenziju
Chi J. Poslovni putnici Philippines, 1. travnja 2016.
Good
3,3
great!
Prijavi ovu recenziju
Moustapha H. Obitelji sa malom djecom France, 1. travnja 2016.
Dirty room full of dust
1,7
The room was full of dust: Pillow, bed, sheets, table everything was full of dust, we became sick because of this. Aircon was very noisy. I do not recommend a hotel which does not care about cleanness.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Hrana i pićeManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Eksterijer hotelaManila Airport Hotel Manila - RestoranManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - RestoranManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03