Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filipini 1705

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 2357recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (2357)
Razvrstati po:
Klaas D. Solo putnici Netherlands, 2. veljače 2016.
Overpriced

Conveniently located at a 2 min. walk from airport terminal 1. If necessary free airport shuttle. Good shower.
5,7
Somewhat disappointed by very noisy A/C, no free WiFi, murky pool water in which I wasn't even able to see my knees, and short beds. The restaurant is and front desk service are pretty good though.
Prijavi ovu recenziju
Neville H. Solo putnici United Kingdom, 1. veljače 2016.
Manila Airport Hotel

Clean Quiet Convienant
10
I always stay at this hotel for 2 days when I visit Philippines. I enjoy my stay and have no complaints
Prijavi ovu recenziju
Joe H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. siječnja 2016.
Great service, horrible conditions

Staff were friendly and eager to help, location was close to airport and free breakfast was a benefit.
4,7
This stay was chosen for location only. Otherwise, it would NOT be recommended. I saw a lot of fire hazards in their electrical utilities, WiFi was pathetically slow and had to be purchased on a per item, per day on a daily basis. The hotel was found to be antiquated but still trying to be modern. Good for a very short stay IF you are desperate for a place to sleep.
Prijavi ovu recenziju
Robert S. Parovi United Kingdom, 15. siječnja 2016.
No hot water

Staff Friendly/ late check out/ location to airport
5
Swimming pool dirty/ no hot water/ late cleaning of rooms.
Prijavi ovu recenziju
Lena J. Parovi Sweden, 15. siječnja 2016.
poor breakfast

shuttle service airport, close to the airport, service-minded reception staff
6,7
Rather ok but a very poor breakfast. Improvement a must!
Prijavi ovu recenziju
Vance S. Obitelji sa malom djecom Sri Lanka, 10. siječnja 2016.
Convenient for before/after flight

Location, staff, pool
7,7
I always enjoy staying here as the staff are very good and the convenient quick access to the airport is great. The pool needs to be maintained better.
Prijavi ovu recenziju
Boris C. Parovi Slovenia, 10. siječnja 2016.
Close to the airport

Quick chek in, airport transport,
6,7
Ok.
Prijavi ovu recenziju
Esther C. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 4. siječnja 2016.
too dark, old..not dirty tho.

Location, shuttle bus to terminal, staff
6,3
I stayed only for few hours. Wasnt too bad.
Prijavi ovu recenziju
Susan M. Parovi United Kingdom, 3. siječnja 2016.
Home from home

The welcome,transfer to airport and onsite eatery
9,7
Our stay even for one night was very good and would use this hotel again
Prijavi ovu recenziju
Dennis L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. siječnja 2016.
the rooms are clean and big bed. meets my needs.

locality. Several choice of food outlets and resonably comfortable rooms.
8,7
Our stay there was relatively short and I find it reasonably good. Several food outlets also adds up to our convenience to eat as I checked in late in the evening. Friendly and polite check in staff.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Hrana i pićeManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Eksterijer hotelaManila Airport Hotel Manila - RestoranManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - RestoranManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08