Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filipini 1705 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Manila Airport Hotel Manila - Gostinjska soba Manila Airport Hotel Manila - Gostinjska soba Manila Airport Hotel Manila - Gostinjska soba Manila Airport Hotel Manila - Hrana i piće Manila Airport Hotel Manila - Gostinjska soba Manila Airport Hotel Manila - Gostinjska soba Manila Airport Hotel Manila - Eksterijer hotela Manila Airport Hotel Manila - Restoran Manila Airport Hotel Manila - Gostinjska soba Manila Airport Hotel Manila - Restoran
Područje Parañaque Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 2210recenzija

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (2210)
Razvrstati po:
Michael Z. Parovi United States of America, 27. srpnja 2015.
Great stay!!

Price staff and room comforts
10
Very good
Prijavi ovu recenziju
Gloria P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. srpnja 2015.
good

clean ,good location , good rate
8
feeling good
Prijavi ovu recenziju
Liezl C. Poslovni putnici United States of America, 24. srpnja 2015.
Its an Ok hotel

Location, affordable,convinient
5,7
It was okay to spend the night, before the flight. Just didnt like that there was no free wifi.
Prijavi ovu recenziju
Alice K. Parovi Philippines, 21. srpnja 2015.
Not as advertised
4,3
I would not recommend staying here longer than 1 day.
Prijavi ovu recenziju
Anna L. Obitelji sa malom djecom South Korea, 13. srpnja 2015.
Nearest hotel from Terminal 1

its near the airport.
5,3
Our room air conditioner wasn't working😭
Prijavi ovu recenziju
Alan P. Parovi Philippines, 30. lipnja 2015.
Near Terminal 1

Location, Cleanliness
7,7
It was great. Just a 10mins drive to Terminal 1.
Prijavi ovu recenziju
Tim L. Parovi United Kingdom, 30. lipnja 2015.
Only good as close to airport

Lift, location, free breakfast
6,3
Only stated here 1 night and thankful for that. Very VERY overpowering smell of mint in the room, dodgy air con which was very noisy and had to use a hair clip to keep it in position. Free breakfast was cold. Free transfer to airport was good. Staff were friendly through only contact was at check in and out.
Prijavi ovu recenziju
Emily P. Solo putnici United Kingdom, 29. lipnja 2015.
Ok, far from terminal 3 and not flexible with food

Not that expensive, ac, nice staff.
4,7
Prijavi ovu recenziju
Akira S. Poslovni putnici Japan, 24. lipnja 2015.
good loation

good loation and friendly staff. From terminal 3 and 4, it isn't so near.
5,3
The hotel service is good but the facility is old. So, I expect the rehabilitation of the facility soon.
Prijavi ovu recenziju
Neil S. Parovi Australia, 22. lipnja 2015.
Only stay there if you have to

Friendly staff, close to airport and free shuttle
6
Staff were friendly and it is close to the airport BUT rooms are fairly run down and smelly old carpet with stains - it make my skin crawl. We have travelled all over Asia and 7 weeks in the Philippines and this was the 1st hotel ever that you had to pay for wifi on top of a fairly expensive room for its standard. I will look else where next trip.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Hrana i pićeManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Eksterijer hotelaManila Airport Hotel Manila - RestoranManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01