Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filipini 1705

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 2446recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (2446)
Razvrstati po:
Bernhard F. Parovi Switzerland, 24. svibnja 2016.
.
2
The ambiance is poor. Staff can be more friendly, A/C is very noisy.
Prijavi ovu recenziju
Aurora C. Solo putnici Canada, 22. svibnja 2016.
Title is just perfect! Thank you!
6
I wish I knew that there was a shuttle bus from the airport so I didn't have to take the cab!
Prijavi ovu recenziju
Katrin B. Solo putnici Germany, 13. svibnja 2016.
Plus: close to the airport
3,7
Big Minus: Room not clean. breakfast edible.
Prijavi ovu recenziju
Peter T. Obitelji sa malom djecom Australia, 13. svibnja 2016.
Comfortable.
6,7
It is the ideal place to meet family and to stay over between flights.
Prijavi ovu recenziju
Mtanious S. Solo putnici United Arab Emirates, 9. svibnja 2016.
3 stars??
2,7
I booked it for location and I wish I didn't, still took 20 mins to terminal 1 How did the hotel get a 3 stars rating and how it charges 2000+ for a room I will never know It was like a trip back to 70s, the smell, the old tv, the broken noisy AC On top of that Internet was paid, the only good thing was the free drop off to airport and with all the negative points I'd rather pay to get to the airport.
Prijavi ovu recenziju
Patric R. Solo putnici Switzerland, 6. svibnja 2016.
Horrible
2
Horrible hotel. Very unfriendly staff and no service at all.
Prijavi ovu recenziju
Hannah O. Solo putnici Philippines, 1. svibnja 2016.
Boo.
2
Called to check for vacancy, reception said fully booked. Tried to book on agoda 2seconds after, lots of room available. "Villas" on very poor condition. "Pool" looked more like a pond.
Prijavi ovu recenziju
Robin S. Parovi South Africa, 30. travnja 2016.
Great Stay, Great Convenience
6
This was my second trip to the Philippines and both trips I always spend my first and last night at this hotel due to the close proximity to the airport and the free and reliable transportation to and from the airport. On my last stay, I called the hotel at 11pm to arrange transport. I had to call 4 times to get through as they were really busy but there was no problem with the transport, even late at night. The rooms are spacious and have air-con, hot shower and TV. There is a small restaurant downstairs and the food is pretty good. The staff are friendly and helpful. There is wifi at the hotel, however it is not free. All in all, I had a good stay and the free airport transfer is a real life-saver. Be sure to keep the hotel phone number on hand if you require airport transfer.
Prijavi ovu recenziju
Rey C. Parovi United Kingdom, 29. travnja 2016.
Keep up the good work!
4,3
Very good location for travellers.
Prijavi ovu recenziju
Marlyn B. Poslovni putnici Australia, 25. travnja 2016.
Appreciated the ride to tghe aiport as i had an ea
6,3
good value for money
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Hrana i pićeManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - Eksterijer hotelaManila Airport Hotel Manila - RestoranManila Airport Hotel Manila - Gostinjska sobaManila Airport Hotel Manila - RestoranManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - OkružjeManila Airport Hotel Manila - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05