Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Mantra on Northbourne Hotel

84 Northbourne Avenue, Braddon, Canberra, Australija 2601 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Predvorje Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Predvorje Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Eksterijer hotela Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Bazen Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Pub/salon Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Pub/salon Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Restoran Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Restoran Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Restoran Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Bazen Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Bazen Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Interijer hotela Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Pub/salon Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Restoran Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Interijer hotela Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastanke
Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Bazen Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska soba Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska soba Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska soba Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska soba Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska soba Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska soba Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Spa centar Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastanke Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastanke Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastanke Mantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastanke
Područje Braddon Broj soba: 175

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 135recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (135)
Razvrstati po:
Ron H. Poslovni putnici Australia, 13. lipnja 2014.
Quite efficient

Speed of check in, service & positioning
5,7
I need a tax invoice from Agoda in order for me to claim my expences. This will need to quote an Australian ABN number. Thios applies to every Australian business traveler. Please advise asap. Cheers Ron Harivel
Genevieve M. Grupe Australia, 9. lipnja 2014.
Enjoyable but think car parking should be includ.

Position comfort. Quite
6,7
Excellent . relaxing. A bit pricey though when u have to pay for parking. Will not return as can better deals with parking included
Margaret O. Parovi Canada, 2. lipnja 2014.
comfortable

Staff, accomodation,, price
9,3
very good (9 out of 10)
David T. Parovi Australia, 26. svibnja 2014.
Pleasant

Good location, value for money, close to main shopping centre
4,7
Pleasant
Levent C. Grupe Australia, 18. svibnja 2014.
Nice stay

Location,staff and cleanliness
8
Well priced clean hotel with friendly attentive staff
Clara C. Parovi Australia, 29. travnja 2014.
Excellent accommodation

Friendly service, excellent location and comfortable room
9,3
Really enjoyable as we were upgraded to an apartment type room which enabled us to provide some of our own meals and generally to have a bigger area to utilise. the convenient location was the main reason for choosing this hotel originally.
Jodie G. Parovi Australia, 18. travnja 2014.
Very enjoyable, staff are fantastic

Friendly staff, location, food & dining experience
8,3
We loved our stay at Mantra on Northbourne! The staff are all really friendly & easy to deal with, especially "Casual Clare" in the restaurant :) The hotel is within walking distance of the CBD and SO many restaurants & cafes. Canberra is a great place to visit with lots to see & do & I especially recommend doing the City Explorer double-decker bus tour. The rooms and KS bed are comfortable which is most important however they are becoming a little aged and in some need of minor repairs.
Eileen S. Poslovni putnici Australia, 13. veljače 2014.
pleasant stay again

location, clean and comfotable
9,3
Stayed at the Mantra a couple of times before as it is convenient to my meetings. Lower lever rooms can be a little noisy so best to go for a higher floor.
Si C. Poslovni putnici Australia, 23. siječnja 2014.
Standard stay

Roms were above average, clean bathroom, convenient location
6,3
Steven E. Parovi United States of America, 22. studenog 2013.
Nothing was wrong. Great for what I needed

Location, price, room size
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Mantra on Northbourne Hotel CanberraMantra on Northbourne Hotel Canberra - PredvorjeMantra on Northbourne Hotel Canberra - PredvorjeMantra on Northbourne Hotel Canberra - Eksterijer hotelaMantra on Northbourne Hotel Canberra - BazenMantra on Northbourne Hotel Canberra - Pub/salonMantra on Northbourne Hotel Canberra - Pub/salonMantra on Northbourne Hotel Canberra - RestoranMantra on Northbourne Hotel Canberra - RestoranMantra on Northbourne Hotel Canberra - RestoranMantra on Northbourne Hotel Canberra - BazenMantra on Northbourne Hotel Canberra - BazenMantra on Northbourne Hotel Canberra - Interijer hotelaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Pub/salonMantra on Northbourne Hotel Canberra - RestoranMantra on Northbourne Hotel Canberra - Interijer hotelaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastankeMantra on Northbourne Hotel Canberra - BazenMantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska sobaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska sobaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska sobaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska sobaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska sobaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Gostinjska sobaMantra on Northbourne Hotel Canberra - Spa centarMantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastankeMantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastankeMantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastankeMantra on Northbourne Hotel Canberra - Soba za sastankeMantra on Northbourne Hotel Canberra - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B02