Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Recepcija Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvorana Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela
Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Kupaonica Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotela Marco Polo Davao Hotel Davao - Ulaz Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje
Mjesto: Gradski centar Davao Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1475recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1475)
Michael M. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. travnja 2014.
Comfortable hotel room

comfortable hotel rooms, food, staff and services
10
I'm returning guest everything is first class except on this visit the TV channels were limited
Marion C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2014.
Very cool interior. Superb staffs

Dlfriendly staffs
10
Very satisfied
Gerwin J. Parovi Philippines, 7. travnja 2014.
Awesome stay at the continental club

staff, food and internet
9,3
Staff were polite and attentive. The lobby needs a lift though
Gerwin J. Parovi Philippines, 6. travnja 2014.
Best hotel in Mindanao

staff, food, pool
9,3
The continental club offers the best of exclusivity.
Ma S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2014.
our 1 night stay in.marco polo hotel was Great!

location ,comfort, close to shopping area
8,7
I decided to book marco polo 2 weeks prior our flight. Considering its location and comfort ,i made the right decision. I highly recommend this hotel for family travellers.
Rizalina D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. ožujka 2014.
traumatizing

nice breakfast
6,3
we were about to sleep when some guests opened our door. it frightened us coz we thought there were burglars inside a five-star hotel. apparently, the guests were erroneously given key/cards for our room that was already occupied. the reception attendant we reported the incident was so incompetent even lousy he cnat explain what happened. he said he will call back in a few seconds but two hours passed & we got no call. i had to go down to check what happened. i burst in madness before the manager called to say sorry. incompetent staff they were. :(
Maristel C. Parovi Philippines, 23. ožujka 2014.
Great Value for money

Nice swmming pool, great breakfast buffet and friendly staff
8,3
Swimming pool was nice at night I love breakfast buffet because of unlimited yakult :)
Timhar A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. ožujka 2014.
It was great, fun, relaxing and enjoyable.

Spacious rooms, complete amenities, accomodating and friendly staff
7
It was great, fun, relaxing and enjoyable. This was actually our 1st time to stay at Marco Polo because we usually stay at Royal Mandaya everytime we visit Davao. But, for a change we decided to try Marco Polo this time. Although we enjoyed our 3-day stay at Marco Polo but to be candid, it could not beat Royal Mandaya, service wise and in terms of buffet breakfast not to mention the wide disparity of room rates in two leading hotels in Davao.
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 11. ožujka 2014.
The Marco Polo is my HQ in Davao City

location, staff, Eagles
8,7
As usual, the MP hotel is efficient, calm and comfortable.
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 10. ožujka 2014.
The Marco Polo is my HQ in Davao City

location, staff, Eagles
8,7
As usual, my HQ in Davao City was oasis of calm, efficiency and comfort.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - RecepcijaMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvoranaMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - KupaonicaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Interijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - UlazMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - ApartmanMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - KupaonicaMarco Polo Davao Hotel Davao - Pub/salonMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvoranaMarco Polo Davao Hotel Davao - Posao CentarMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - OkružjeMarco Polo Davao Hotel Davao - OkružjeMarco Polo Davao Hotel Davao - OkružjeMarco Polo Davao Hotel Davao - Okružje


AS-AGWEB-3C08