ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Kafić Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Kafić Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness
Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvorana
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1620recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1620)
Razvrstati po:
Edward G. Parovi Ireland, 26. studenog 2014.
Davao First

Staff, Security and Lobby
7,7
Overall it was a nice stay. The standards maybe reflect provincial location. But some items e.g. vine were more than capital city prices. The room was okay. If you sleep well your shouldn't complain. The room was pretty plain not what I anticipated. Breakfast was sufficient. The various outlets were nice. But no shop and I had to go outside to buy credit/load for my phone. But Davao is a nice place and the people were very friendly unless you smoke because it's a non smoking city!
Carina M. Poslovni putnici Philippines, 25. studenog 2014.
nice hotel

superb service, nice people, great hotel
10
pleasant
Kenneth W. Parovi Malaysia, 24. studenog 2014.
best hotel i had stayed in davao

cleaness, varieties of breakfast & nice staff
9,7
Nice and cozy rooms
Kilby G. Parovi United States of America, 22. studenog 2014.
Marco Polo Review

price, quality, staff
8
great
Eddie A. Solo putnici United States of America, 18. studenog 2014.
great hotel

food, spa, quite
10
great stay
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 17. studenog 2014.
My HQ in Davao City

Staff, restaurants, location
8,3
As usual, my HQ in Davao was efficient, modern and well run.
Erik K. Parovi Philippines, 16. studenog 2014.
Marco Polo Davao Experience

Good location, Staff go the extra mile to serve the customer, well-maintained
9
Superb Hospitality and Service! Definitely worth visiting again!
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 15. studenog 2014.
My HQ in Davao City

Staff, Restaurants, Location
8,7
As usual, my HQ in Davao City was efficient, well-run and top-class
Ronald C. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
davao

security comfort
8
Don't go to Davao if you are a smoker, its almost a criminal offence, the put designated smoking areas out in the hot sun with no seating, its 40000 peso fine for public smoking
Eddie A. Solo putnici United States of America, 7. studenog 2014.
Best Hotel In Cebu

staff, cleanliness, comfort
9,3
my stay was great, i will always come back here when i go to cebu the staff is great, everything you need in 1 place. i have to say, Thank You to all the Staff Members

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - KafićMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - KafićMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvoranaMarco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastankeMarco Polo Davao Hotel Davao - PlažaMarco Polo Davao Hotel Davao - PlažaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C07