ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Kafić Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar
Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvorana Marco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastanke Marco Polo Davao Hotel Davao - Plaža Marco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1688recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1688)
Razvrstati po:
Robin S. Parovi Australia, 21. veljače 2015.
very happy content customers and will stay again

eating pool gym
8
Very happy
George M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. veljače 2015.
Marco Polo Review

cleanliness, hospitality, amenities
8
Great, very relaxing
Cheniel C. Parovi United States of America, 15. veljače 2015.
Great stay

Everything
9,3
Great stay, no problems.
Darren S. Solo putnici United States of America, 15. veljače 2015.
One night stay

Concierge , massage ,
9,7
Was extremely pleased moved from here to pearl farm and wished I had stayed at Marco polo
Joanne B. Solo putnici United States of America, 13. veljače 2015.
Wow !

Staff friendliness, cleanliness of the room, massage in room
9,3
I had a wonderful one night stay here. The bed was so confortable and slept so well after the massage in room. Love it!
Kishu D. Poslovni putnici India, 12. veljače 2015.
NOT THAT GREAT

CAN'T THINK OF ONE
7,3
FAIR. DEFINITELY NOT 5-STAR LEVEL
Remie G. Parovi Canada, 5. veljače 2015.
very satisfactory

clean, staff well trained and courteous, accesable to around Davao
10
very pleased and happy will return for sure if given a chance to visit Davao However still waiting for a reply to my email that we forget my husbasnd's swimming pants
John L. Parovi Philippines, 26. siječnja 2015.
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Very pleasant staff. They were very helpful to us when my wife got sick during our trip. Keep up the good work.
Kristine A. Parovi Philippines, 26. siječnja 2015.
Nice hotel

Food, clean and spacious rooms
8
Had a nice quiet weekend. Enjoyed the buffet breakfast at the cafe. Rooms was big and spacious.
John L. Parovi Philippines, 25. siječnja 2015.
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Pleasant stay. My wife got sick during our trip and we had to book an extra night for her to rest. Staff were very helpful to us all throughout the experience. Very professional and thoughtful staff. Keep up the good work.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - KafićMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvoranaMarco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastankeMarco Polo Davao Hotel Davao - PlažaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06