ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Kafić Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Kafić Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar
Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvorana Marco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastanke Marco Polo Davao Hotel Davao - Plaža
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 245

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1672recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (1672)
Razvrstati po:
John L. Parovi Philippines, 26. siječnja 2015.
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Very pleasant staff. They were very helpful to us when my wife got sick during our trip. Keep up the good work.
Kristine A. Parovi Philippines, 26. siječnja 2015.
Nice hotel

Food, clean and spacious rooms
8
Had a nice quiet weekend. Enjoyed the buffet breakfast at the cafe. Rooms was big and spacious.
John L. Parovi Philippines, 25. siječnja 2015.
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Pleasant stay. My wife got sick during our trip and we had to book an extra night for her to rest. Staff were very helpful to us all throughout the experience. Very professional and thoughtful staff. Keep up the good work.
Swee H. Poslovni putnici Malaysia, 25. siječnja 2015.
Marco Polo Davao Hotel

Clean, airport transfer, security
7,3
Good
Antonio T. Parovi Philippines, 22. siječnja 2015.
Marco Polo Davao Hotel

room , gym ,sauna
7,7
the person designated at the concierge was quite nice i must say, but i find him a bit annoying because as we were talking, a foreigner came in to butt in a question to him, instead of me being entertained since i was first in the queue,, he was giving me a divided attention. he should have finished talking to me first . a sign of disrespect .
Derk M. Parovi Netherlands, 21. siječnja 2015.
Old glory in need of refurbishing

Room was quiet, valet parking cheap and staff friendly
6,3
Curtis B. Parovi Canada, 21. siječnja 2015.
Good Hotel in Davao

clean, friendly, and comfortable
9,3
Anecito B. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
It was a comfortable resting hotel after a long tr

It was a short stay since we arrive midnight otherwise the hotel is clean and 5 star rating
9,3
Keith F. Parovi Canada, 18. siječnja 2015.
Davao vacation 2015

hotel was clean and safe staff very friendly and helpful.Pool area was always clean and safe for the kids
9,3
Very enjoyable Good entertainment and food was to my liking and varied
Neomi G. Parovi Philippines, 17. siječnja 2015.
Fantastic stay

Best buffet, good location, 5-star hotel experience
9,3
Fantastic

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - KafićMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - KafićMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvoranaMarco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastankeMarco Polo Davao Hotel Davao - PlažaMarco Polo Davao Hotel Davao - PlažaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03