Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Kafić Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar
Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvorana Marco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastanke Marco Polo Davao Hotel Davao - Plaža Marco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1806recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (1806)
Razvrstati po:
Choongjae L. Solo putnici South Korea, 1. kolovoza 2015.
Marco Polo

Best location of Davao, Kind emploees and good fragrant
9
Marco Polo hotel has a best location of Davao and good fragrant everywhere. And I'm quite satisfied with all the services and facilities. But one thing I dislike is the breakfast. I guess it's not worthy paying for 1,000 pesos. It needs to be imrpvoed about the quality and variety of the food. By the way, if so asks me to reserve this hotel, I'll answer yes.
Prijavi ovu recenziju
Marjorie N. Poslovni putnici Philippines, 30. srpnja 2015.
Very satisfied

Very courteous staff, clean & good-smelling room & bathroom, good food
10
Prijavi ovu recenziju
Andre M. Poslovni putnici Brazil, 26. srpnja 2015.
Best Hotel in Davao!

no have 3 best things...everything is good!
10
No coment..Marco Polo is the best Hotel in Davao...
Prijavi ovu recenziju
Craig S. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Great service will come back for sure

Staff security and clean
10
Really enjoyed my 1 night stay come back for sure
Prijavi ovu recenziju
Lou M. Poslovni putnici Philippines, 24. srpnja 2015.
Business Stay

Room ambiance, Hotel Amenities, Cleanliness
7
My stay was relaxing with a touch of business class
Prijavi ovu recenziju
Simon F. Parovi United Kingdom, 22. srpnja 2015.
3 night stay very good

Everyone we met from Reception Down so to speake in the hotel rank structure, from bell boy's to room service to house keeping all very good and an amazing brekfast a must try.
10
said all above, need better smoking facilities, if 5 star surely something could be done, they are not bad people they pay a lot of tax.
Prijavi ovu recenziju
Sebastien C. Poslovni putnici France, 22. srpnja 2015.
Good hotel but nothing amazing

Staff, transport, cleanliness
7
Good hotel in Davao but do not expect something amazing either, The food is good and the hotel is in good condition. But this is not luxury, although this is the best hotel in Davao.
Prijavi ovu recenziju
Fadhel S. Obitelji sa malom djecom Bahrain, 20. srpnja 2015.
Very clean hotel,,nice staff

Location.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Esmeralda V. Solo putnici Philippines, 19. srpnja 2015.
Convenient Stay

Service
8,7
Prijavi ovu recenziju
Leslie F. Poslovni putnici Philippines, 16. srpnja 2015.
you need to ask 4 times to get coffee

Facilities: Swimming pool, gym and the spa
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - KafićMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvoranaMarco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastankeMarco Polo Davao Hotel Davao - PlažaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04