Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska soba Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Kafić Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Restoran Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitness Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar
Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa centar Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazen Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Predvorje Marco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvorana Marco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastanke Marco Polo Davao Hotel Davao - Plaža Marco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotela
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Provjeri cijene i raspoloživost

Želimo vam omogućiti najnižu moguću cijenu sobe. Ako ste rezervirali hotelsku sobu preko Agode, a onda nam dokažete da ste mogli rezervirati istu takvu sobu za iste datume uz nižu cijenu, koja se može pogledati i rezervirati preko druge stranice. dat ćemo vam ili istu ili nižu cijenu. Kliknite na ovu poveznicu kako biste saznali više.
Dolazak: Noćenja: Odlazak

Odlazak:

Kalendar

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1766recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (1766)
Razvrstati po:
Lydia F. Parovi Philippines, 30. svibnja 2015.
excellent hotel

clean, nice and friendly staff
8
Maria L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. svibnja 2015.
marco Polo overnight stay

Location good service and cleanliness
9,3
Very comfortable and I felt very safe.
Gerwin J. Grupe Philippines, 27. svibnja 2015.
The best hotel in the island

location, staff, food
10
Socorro B. Poslovni putnici Philippines, 22. svibnja 2015.
unsatisfactory stay. dissapointed on d rm

spa ambience is good & orderly
6,3
Got dissapointed, d rm assigned to us is for disable & not facing d pool..until i complain & give us another rm. Dishonest frontliners
Charito T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. svibnja 2015.
location

location, near shopping, quite
7,3
over all our stay was good. accessible to transportation
Angelie B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. svibnja 2015.
Good hotel

Good location, great staff, nice rooms
7,7
it was great except for the dinner. Their desserts are like week old already. Blech.
Brenda A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. svibnja 2015.
poor service

Marco Polo Davao Hotel
5
Disappointed,i booked already in advance when i was in canada and i specify there all my request coz they ask it like early check in,and 2 rooms and the first room have 1 big size bed and the second room was 2 single beds,when i arrived from a long journey with my family the receptionist said that i have to wait coz there's no vacancy and we have to wait till somebody to check out so i thought if u booked and they confirmed it you already have rooms reserved when you arrived and its not what i expected they keep me and my family waiting for a long time in a lobby so i ask the people on the front desk that if they can give us at least 1 room so that i can check in my luggage then finally they give me 1 room,and they said that the other room they going to give it after 2oclock we went out and we came back at around 3pm still no room until 5pm and my request that i need 2 single beds is not what i saw in the other rooms its a big bed all in all im so disappointed they keep us waiting,when i called to ask for an extra plate and spoon they didn't bring us .i definitely not recommended this hotel to all my friends I'm sorry coz this is my first time to come to this hotel and things not gone well as i expected there's a saying first impressions last poor service
Anna V. Parovi Philippines, 3. svibnja 2015.
So so

availability
6
Poor service
Anacleta G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. svibnja 2015.
Good

Swimming pool, clean room and food
7
Happy family bonding Buffet breakfast good just like Seda hotel Seen some high profile people there Location is far from public restaurant So ended up in the hotel resto but pricey Overall stay good
Celulu H. Poslovni putnici Philippines, 30. travnja 2015.
Marco Polo Davao Best Location Ever!

Best location, very nice and clean rooms, good price
9
Everything is great in Marco Polo, except the queue at the reception , there is no line, people need to ask who is next, which is really a hassle

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - KafićMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - RestoranMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Dvorana za fitnessMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - Spa centarMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - BazenMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - PredvorjeMarco Polo Davao Hotel Davao - Plesna dvoranaMarco Polo Davao Hotel Davao - Soba za sastankeMarco Polo Davao Hotel Davao - PlažaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Eksterijer hotelaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Gostinjska sobaMarco Polo Davao Hotel Davao - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B05