ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1848recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1848)
Razvrstati po:
Lee H. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 23. studenog 2014.
Best location at Kowloon for shopping

Quick check-in and check out, perfect location for shopping, cross-Shenzhen bus just down the corner
9
Enjoy it very much!
Lei F. Parovi New Zealand, 18. studenog 2014.
location location and location!

handy location, friendly staff, clean and tidy bedroom
10
if you travel to HK and wish to save more time on shopping, i reckon you to choose Marco Polo HK hotel. it locates in the Harbour shopping mall, it means that you can drop off your bags to hotel room, take a rest and shop again. it saves your time and money on travelling bus/taxi/etc. it closes to ferry, and metro station, by walking 1 to 5 minutes you can visit other places in HK. the hotel room was very tidy, clean and meet the standard. house keepers even tidy up my skin products and cosmetics in order in the bathroom.it was so impressed.
Wei C. Grupe Singapore, 17. studenog 2014.
Enjoyed stay

Service, room, location
8,7
Yaovaluck B. Parovi Thailand, 17. studenog 2014.
I upgraded my room to harbour continental club.

Panaroma view, butler service,
9,3
Pleasant- staffs are friendly and courteous. The view was great-fl. Foods are variety and plenty.
Surachai K. Poslovni putnici Thailand, 14. studenog 2014.
Good view

Good location, good view
8,3
It is a nice hotel
Anthony L. Poslovni putnici United States of America, 8. studenog 2014.
Transit stay

Location. Location. Location.
7,3
A bit disappointed. there was no newspaper provided. there was no DVD player in the room. The room smelled of smoke and it was not a quite room.
May B. Poslovni putnici Norway, 5. studenog 2014.
Hong Kong Autumntrip 2014

Location, friendliness of the staff, the food
8,3
No surprices, just like coming home. Stayed at executive floor and with the access to the lounge. Great breakfast and great food and drinks in the afternoon.Great waiters make you feel at home. The rooms is a bit worn out and I hope they consider a renovation soon
Susan W. Solo putnici United States of America, 3. studenog 2014.
Walking distance to all shopping

Location, condition, staff
9,7
Staff was very polite and professional. You can't beat the location as it's walking distance to the Star Ferry, the MTR, HarbourCity, etc. Also walking distance on Canton Road to Din Tai Fung and Ippudo. Will come back again.
James U. Poslovni putnici Philippines, 2. studenog 2014.
Marco Polo Hotel

1. Ve4ry near the Star Ferry and MTR
8
Ma R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. listopada 2014.
Stay at Marco Polo HK Hotel

Location, location, location
8,7
Marco Polo Hongkong Hotel is very well located. It's near the MTR, shopping, restaurant, and ferry. It is part of the Airport Express Free Shuttle pick-up and drop-off points which makes arrival and departure to airport convenient.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04