ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1801recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1801)
Razvrstati po:
Choo H. Poslovni putnici Malaysia, 17. listopada 2014.
Nice view and location

big bed, nice view and good location
8,7
NIce view from hotel 6th floor parking. you can see the best view of Victoria harbour. the bed was big.....but the toilet was small. good location for luxury shopping.
Kris W. Poslovni putnici Malaysia, 12. listopada 2014.
Centrally located and easy accessibility

Spacious, Clean, Centrally Located
9
The room is clean and spacious. The hotel staff is friendly. Will definitely consider to stay in this hotel again. Easily accessible via public transport.
Koh V. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. listopada 2014.
Not value for money

location, location and location
6,3
Efren L. Parovi Philippines, 27. rujna 2014.
My staycation.....

Staffs were accomodating, special attention to continental club members, nice food
7,3
Derek C. Poslovni putnici Hong Kong, 27. rujna 2014.
Great Location

Location, Cleanliness, Room Size
9,3
Zhimin Y. Obitelji sa malom djecom China, 27. rujna 2014.
Very good

Location, service, condition
8,7
Very good. Highly recommend
Feng Q. Obitelji sa malom djecom China, 26. rujna 2014.
Good hotel,

services is professional
7,7
good
Sherry L. Poslovni putnici Taiwan, 25. rujna 2014.
Fancy

First class in Hong Kong
8,7
I wanted to try this hotel because one of my friends stayed here before. I didn't get the room with water view, so I couldn't give this hotel a five-star :) Everything is well arranged in the room, clean, comfortable. The only think I think they can improve on is the person at the check-out counter spoke too soft as I can hardly hear him. Other than that, no complains.
Min K. Poslovni putnici South Korea, 25. rujna 2014.
Awesome location and service

Location, amenities, great service
10
The best location ever! Had meetings all day at the lobby cafe and food & drinks were excellent. My wife and little girl enjoyed swimming pool and shopping in very mearby location which was linked by a pathway.
Remy C. Parovi United Kingdom, 23. rujna 2014.
Great Location

Great Location, convenient
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05