ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2001recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2001)
Razvrstati po:
Bataa D. Poslovni putnici Mongolia, 22. ožujka 2015.
good

good
9
Good
Pamela G. Parovi Australia, 17. ožujka 2015.
Great position

Position,harbour view, comfort
8,7
Really good. If you want to have cheaper authentic Asian food it is a long walk to get to the other end of Nathan Road. We could not find a restaurant nearby (only beautiful shops) except some in the Ocan Terminal Shopping Centre.
Ma L. Grupe Philippines, 15. ožujka 2015.
A home away from home

Everything...... Staff service. Location
10
FANTASTIC
Chiatsung H. Parovi Taiwan, 15. ožujka 2015.
good location, good hotel but can be better.

good location, reasonable price
8
will come again.
Ganbaatar D. Solo putnici Mongolia, 9. ožujka 2015.
Good located bad designed and serviced hotel

Location location location
6,7
Not so good. Smelly room, didn't clean or prepare my room in The evening. Had lunch but not so good. Uncomfortable bed. I think towels are too old.
Pum A. Parovi Thailand, 8. ožujka 2015.
Comfortable and good location

Cleanliness comfortable good location
8,3
Jiravit P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. ožujka 2015.
Great staff, hospitality

Staff
9,7
Ronnapop V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 5. ožujka 2015.
Always very nice to stay in this hotel

Location, Hotel Condition, Comfort
9
Been here several times already. Location is the best. Price is a bit expensive but this is HongKong.
Ronnapop V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 5. ožujka 2015.
One of the best hotels to stay in HK

Location, Comfort, Facility
9
Always stay in this hotel when we visit HongKong mainly due to location. So I do recommend. Though, price is a bit expensive but this is HongKong.
Swee O. Parovi Malaysia, 25. veljače 2015.
nice

location, bed, handy smartphone
9,3
great... in my opinion, that will be great if they include minibar...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BazenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3C03