ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1787recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1787)
Razvrstati po:
Efren L. Parovi Philippines, 27. rujna 2014.
My staycation.....

Staffs were accomodating, special attention to continental club members, nice food
7,3
Derek C. Poslovni putnici Hong Kong, 27. rujna 2014.
Great Location

Location, Cleanliness, Room Size
9,3
Feng Q. Obitelji sa malom djecom China, 26. rujna 2014.
Good hotel,

services is professional
7,7
good
Sherry L. Poslovni putnici Taiwan, 25. rujna 2014.
Fancy

First class in Hong Kong
8,7
I wanted to try this hotel because one of my friends stayed here before. I didn't get the room with water view, so I couldn't give this hotel a five-star :) Everything is well arranged in the room, clean, comfortable. The only think I think they can improve on is the person at the check-out counter spoke too soft as I can hardly hear him. Other than that, no complains.
Min K. Poslovni putnici South Korea, 25. rujna 2014.
Awesome location and service

Location, amenities, great service
10
The best location ever! Had meetings all day at the lobby cafe and food & drinks were excellent. My wife and little girl enjoyed swimming pool and shopping in very mearby location which was linked by a pathway.
Remy C. Parovi United Kingdom, 23. rujna 2014.
Great Location

Great Location, convenient
8
Veronica L. Parovi Philippines, 21. rujna 2014.
Convienient

Convenient Location
7
One of the most convenient hotels in the area. Near shops and restaurants. Below the hotel is harbor city and ocean terminal. Few mins walk to ferry and mtr. Starbucks and mcdonalds is around the corner if you decide not to get the hotel breakfast.
Ronnapop V. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 18. rujna 2014.
One of the best hotel to stay in HongKong

Great hotel, Great location, Great food
9
One of the best hotel to stay in HongKong. Great location with everything close by. Price is high as normal for HK hotel
Lara S. Grupe United Kingdom, 17. rujna 2014.
Good hotel in great location

Location. Cleanliness of room. Pool
7,3
Stay was comfortable. Hotel rooms are a bit dated but pool is lovely with a great location for transports.
Janette N. Grupe Philippines, 14. rujna 2014.
One of the best in hongkong

Location, view, service
9,3
Very pleasant

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05