Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2133recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2133)
Razvrstati po:
Alison E. Solo putnici Australia, 30. srpnja 2015.
Return guest

Location, rooms, familiarity.
9,7
Very special this time as I was upgraded to the executive floor after many previous stays! Staff always friendly and helpful and very accomodating.
Prijavi ovu recenziju
Anna M. Parovi Philippines, 24. srpnja 2015.
Comfortable stay

Proximity to mtr ferry and mall. The comfortable room and the phone we could use to call for free anywhere in the world. The ever helpful staff
9
Great
Prijavi ovu recenziju
Tang W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. srpnja 2015.
The Internet was terrible, extremely slow, hotel r

None
6,3
The Internet connection is poor The furnishing in the hotel room is old
Prijavi ovu recenziju
Darsono H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Convinient location

Convinient, good facilities, comfort
7
Great
Prijavi ovu recenziju
Marie S. Grupe Philippines, 20. srpnja 2015.
Luxurious comfort

very comfortable bed, bathtub, very spacious rooms
9
We enjoyed our stay very much. The rooms were large and clean. the beds were very comfortable and the bathtub totally eased aches and pains at the end of the day.
Prijavi ovu recenziju
Chin C. Poslovni putnici Singapore, 20. srpnja 2015.
Good

nice area nice gym nice room
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
Charlie L. Solo putnici Singapore, 19. srpnja 2015.
Great stay...again

Location is excellent, linked to Harbour City mall. Enjoyed great house keeping service during the stay.
8,7
Been staying at this hotel for 3 years in a row for our shopping trip. Great location.
Prijavi ovu recenziju
Denny K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Old hotel and too expensive

Near MTR, good service, room quite big
6,3
The room was too old but clean good for family traverer cause near MTR station and shopping area.
Prijavi ovu recenziju
May T. Solo putnici Philippines, 12. srpnja 2015.
Very good hotel. Near from shopping area..

Location, the room and food
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Hsin J. Poslovni putnici Taiwan, 9. srpnja 2015.
Good location but cost too much

Service, location are both good, a bit far from subway
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BazenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03