ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1946recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1946)
Razvrstati po:
Marc N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2015.
great location

value for money , location , cleanliness
8
after a long and tiring day from Disneyland, room was relaxing
Chan C. Parovi Hong Kong, 26. siječnja 2015.
good location and clean hotel

location, clean and transportation
8,3
nice and firendly
Chan K. Poslovni putnici Hong Kong, 24. siječnja 2015.
Good location

good food , good location and good service
9,3
Hueiju L. Poslovni putnici Taiwan, 22. siječnja 2015.
Location Location Location

The shopping area is around you
9
very conformable and there is a free shuttle bus to Kowloon station which take you only 10 mins
Pipatpong S. Parovi Thailand, 11. siječnja 2015.
Best location in HK

Location, Location Location
9
Ai P. Parovi Malaysia, 9. siječnja 2015.
no comment

service
8
Pavit U. Obitelji sa malom djecom Thailand, 9. siječnja 2015.
Convenient location, but building a little old

Location, maintenance, cleanliness
7,7
My stay at the Marco Polo Hong Kong Hotel was good. The location of the hotel makes it very convenient being located above the Harbour City Mall. Unfortunately, Hong Kong is not a young child friendly country in the sense that if you have a child's stroller there are steps and stairs practically everywhere. For instance the hotel lobby has a set of stairs leading to the check-in counter, and though they have a small wheelchair elevating platform the hotel staff does not allow you to use it for strollers. Did not try the food at the hotel because mall is just as convenient if not cheaper. Housekeeping was excellent and very prompt, we hung the "Please Make Up Room" sign on the door at 09:00 and the room was finished by 11:00.
Kok K. Poslovni putnici Singapore, 6. siječnja 2015.
My stay at MP

Location, room size, staff attitude
9,3
Excellent
Teo K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. siječnja 2015.
The hotel location good but not near MTR.

Location location location
7,7
Not really like it to pay usd 320 per nite for deluxe room.the buffet not agree wit 5 star standard
Pattra P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 4. siječnja 2015.
Great location and great service

Location, room, staffs
8,3
The location is very convenient. It's right in the shopping area and very close to a subway station. The room is spacious compared to many other hotels in Hong Kong. Also, the service and staffs were great. My dad got a complimentary birthday cake from the hotel. We all enjoyed our stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BazenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B06