Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Bazen Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2173recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2173)
Razvrstati po:
Pitch S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 26. kolovoza 2015.
nice staff , good location

good location
10
Prijavi ovu recenziju
Wong N. Poslovni putnici Hong Kong, 21. kolovoza 2015.
Good location

Good for shopping, nice Seaview, friendly staff
10
Very comfortable & nice
Prijavi ovu recenziju
Siew M. Poslovni putnici Malaysia, 18. kolovoza 2015.
Good location

Location, location, location
7,7
It was good. Quite often too noisy at the corridor but it's not the hotel's fault. I have an issue but have emailed to MPHK.
Prijavi ovu recenziju
Stephanie T. Parovi Philippines, 15. kolovoza 2015.
Always a pleasant stay at Marco Polo Hong Kong

Location, Service, Cleanliness
10
Prijavi ovu recenziju
Melissa L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. kolovoza 2015.
Under-delivered, rooms aren't great

Good location
5,7
We booked here for a special occasion and so chose to have two club floor rooms. The continental club floor is supposed to be the most exclusive with the most perks. Unfortunately I definitely wasn't feeling this. The continental club LOOKS plushy but offers very little for the added cost! The canapés were sometimes stale and there were only ever less than five things to choose from, the drinks were limited. The same things every day! Waiters were pleasant in the club floor but the offerings were disappointing. Most of all, the rooms were SO DISAPPOINTING. I've seen way better at lesser-starred properties. The bathroom clogs up, the showers are so dated. Everything looked old and you could see cracks in the furniture. We asked for connecting rooms but they were unable to do this. The beds were more of super singles than "doubles/king" stated on the web. They promised adjoining rooms but we were given rooms many doors apart. They said they would give us rooms with good views. Our rooms had very unimpressive views - overlooking literally nothing. We asked for an early check in and arrived at the hotel around 9am but were made to wait hours for our rooms to be ready because they were trying to find suitable rooms close together - instead of arranging this way before our arrival?! I guess Hong Kong is not known for their customer service but we expected better of the Marco Polo. Not worth the cost. Read further down the reviews here and you'll see others agreeing with me. Unless you absolutely need to be at the harbour city mall and lane Crawford and the star ferry pier, avoid this place. So many choices in HK. This is not on my list next time.
Prijavi ovu recenziju
Zuoshi W. Obitelji sa odraslom djecom China, 14. kolovoza 2015.
Choice it for a good location

Location is good. Room is big enough and service is satisfy
8,7
In general it's a nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Alvin S. Grupe Philippines, 12. kolovoza 2015.
some good, some bad

continental club floor, comfy bed, location
8,7
It was mixed.... first, the bad. Woke up with a leak at the ceiling of our toilet. And when transferring, the staff that gave us the key to our new room didnt even offer to help with our things! (that has got to be an all time low when it comes to service) The good.... check-in was very fast and the person was very friendly. Upon reporting of the leak, there was a very quick response. They immediately sent people to check. After awhile, they transferred us and upgraded us to a continental club room. I would like to praise the duty manager at that time ms susie wong for her very quick response! Continental club room was more spacious and was very nice.
Prijavi ovu recenziju
Charles L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. kolovoza 2015.
Great Location. Courteous Staff

1. Location 2. Courteous Staff 3. Good Club Lounge Experience
9
Very Good. Will come again
Prijavi ovu recenziju
Sebastian B. Poslovni putnici Germany, 4. kolovoza 2015.
Perfect location, rooms nice but outdated

Location, view if you have HK view
7,3
the hotel is very nice located and if you have the chance to book a room with Hongkong view you will enjoy a perfect day and night view to HK. The rooms are good maintained but outdated. Even in deluxe rooms no showers are available. The hotel is in a very good location in one of the main shopping streets.
Prijavi ovu recenziju
Andre D. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. kolovoza 2015.
Good perfectly located

location
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BazenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05