ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Sadržaji Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restoran Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1702recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1702)
Razvrstati po:
Supaluck K. Grupe Thailand, 20. srpnja 2014.
Comfort large room and very good location
6
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Young C. Obitelji sa malom djecom China, 18. srpnja 2014.
not bad

comfort, easy to access, friendly
8
not so bad
Lee C. Poslovni putnici South Korea, 15. srpnja 2014.
Good................

location..............................................................................................................
7,3
Normaly good....................................................
Manisha H. Solo putnici Mauritius, 12. srpnja 2014.
Horrible

centrally located thats about it
3,7
I heard really good things about this hotel, however on my stay my bed sheets were dirty with blood stains. Reaching there late midnight due to a flight delay, I wasn't even acknowledged dragging my bags up until the reception and then someone approached. I was greeted with a very cold smile like if I shouldn't be here. We were celebrating my sister's birthday with a trip to Asia but unfortunately it turned out to be sour. After reaching my room, realised I have been given the worse room of the block over looking the hotel dirty work section while i paid so much to get a good view. After jumping on the bed I realised I was sleeping on dirty stain sheets. I felt like puking. Secondly after advising them before hand that i needed a late check out due to my flight being in the evening( also written on their continental rooms benefits was late check out) I thought that I will have no problem. But guess what it was, I was told the latest time to check out would be 2pm. So reaching the hotel the same day around 1 am yet I wasn't even given any compassionate. I had to check out by this time or i would be charged. I would never stay there again, the staff are extremely rude and in need of training.
Wing S. Parovi Hong Kong, 9. srpnja 2014.
VERY BIG ROOM

NICE,BIG AND CENTRE
8
the location is at the centre og tsim sha tsui ,very near the shopping centre and harbour city,easy for me to buy things and have dinner outside,the room is so big ,however , the toliet is not clean enough.
Wing S. Poslovni putnici Hong Kong, 9. srpnja 2014.
very big room

nice,central og tsim sha tsui
7,3
the hotel service is good,the room is big,the location is the center of tsim sha tsui and very near subway,easy to access ,the hotel is in the harbour city,very near the shopping mall and the dinning resturant.
Wan L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. srpnja 2014.
GOOD LOCATION FOR SHOPPING

SHOPPING, CONVENIENCE AND CLEAN
6,7
Chiu P. Grupe United Kingdom, 4. srpnja 2014.
Very nice hotel, convenient location, shopping

Convenient locationGreat facilitiesShopping centers within waking distance
9,3
Very nice hotel, great service and facilities......
Meng C. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2014.
it is a very convenient , friendly and clean hotel

Staff service, location and cleanliness of the hotel
9,3
very happy with the service rendered by the hotel staff
Fung P. Poslovni putnici Hong Kong, 26. lipnja 2014.
easy to access with a lot of restaurants around

close to shopping area, close to many restaurant, locate in the heart of the city
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - SadržajiMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04