ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2033recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2033)
Razvrstati po:
Valentin T. Parovi Philippines, 25. travnja 2015.
Fantastic

Friendly staff,best location ,attentive and accomodating
9,3
Maria N. Solo putnici Philippines, 20. travnja 2015.
Marco Polo is one of the best!

Value for money, comfort, ambiance, and location
10
From top down, Marco Polo is one of the best in HKG. Great, spacious, and comfortable rooms, complete amenities, great and accomodating staff!
Suwanan K. Obitelji sa malom djecom Thailand, 19. travnja 2015.
It's great for HK's weather

1.It's connect to the big shopping mall. 2.It's in the downtown for shopping and restuarant. 3.It's a really 5-star hotel..
8,3
Jennifer C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 16. travnja 2015.
Stay in Hong Kong

Deluxe Room was very spacious. Excellent location. Accommodation was great, very clean room.
9
We enjoyed our stay at Marco Polo Hong Kong. It was like staying in our own home. The free use of the Alcatel mobile with free local calls and wi-if was an excellent idea. Very useful for tourist like us. Staff were friendly and helpful.
Anna K. Poslovni putnici Philippines, 11. travnja 2015.
Good.

location
4
Pleasant.
Prae S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 9. travnja 2015.
Great location

View location lobby
8
Mohamad A. Obitelji sa malom djecom Lebanon, 6. travnja 2015.
Buffet

super Harbour view, great breakfast, location over the mall
8
exciting, confortable and expensive
Thida T. Grupe Thailand, 6. travnja 2015.
Comfortable

Comfortable, big room
7
Good
Regina U. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 5. travnja 2015.
Love the hotel

1. Location- by the harbour & because of that, it has a spectacular view! 2. Room is comfortable & just the right amount of space. 3. The hotel smells good!
8
It was another awesome stay at Marco Polo! My family is very happy w/ our stay. Only comment is, please provide "BIDET" hose in the restrooms. Thank yoÜ
Meliza O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 5. travnja 2015.
Fast and Easy Transaction

Check in and check out were fast and easy. Room was spacious and clean. Pillows were really soft and fluffy *thumbs up* :)
10
Great! will surely come back!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BazenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3C02