Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Predvorje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepcija Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao Centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 665
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2074recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2074)
Razvrstati po:
Khan B. Grupe Thailand, 24. svibnja 2015.
Good location

Good location, clean and comfort room, free mobile phone
7,7
Very good
Ferryco T. Grupe Indonesia, 16. svibnja 2015.
Long time no see

location,connecting to the mall,superb staff performance
9,3
Wonderful, can't describe with a words need to go there by yourself and stay at the Marco Polo Hotel. The airport transfer is fabulous too. The staff performance are standing very excellent we don't need go to the lobby for c/in. They are waiting for us at the 6th floor and guide us to the room. Awesome, amazing staff performance. the in room dining was amazing too, however the bathroom for the room type superior need to be renovate as well. it's very small and tiny size. Overall are good and we will come back to Marco Polo as well!
Ding D. Poslovni putnici Malaysia, 15. svibnja 2015.
A pleasant stay with great shopping

Location , Shopping , Convenient
7,3
Truly happy stay , great shopping at harbour city . and easy access to Hong Kong Island via the ferry with great skyscraper view..And the hotel is well kept with spacious room
May L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 14. svibnja 2015.
High Expectations and Fine Outcome

Food, Room Size and Location
7,3
It was ok. Front desk and conceirge service could be better.
Yi G. Parovi Indonesia, 8. svibnja 2015.
fine

Location
9
when I am checking there is some smell
Edith L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. svibnja 2015.
Nice and Great Hotel

clean, comfort, nice location
8
marcopolo hotel is a nice and cozy hotel at tsim tsa shui hongkong, nice location for tourist who looking for shopping and food
Dominic B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. svibnja 2015.
Best in HK

Free cellphone use, free water for drinking and good food !
9,3
Our stay was excellent ! The place is near MTR and shopping areas !
Nguyen N. Parovi Vietnam, 3. svibnja 2015.
Staff performance

Location
7
Some staffs were super supportive, some staffs was not well trained, they didnt know how to speak English and provided insufficient information
Thirada W. Obitelji sa malom djecom Thailand, 3. svibnja 2015.
Good location, bad service

Location
6,7
Rooms were small. requested non-smoking room but didn't get it. Yet, staff confirmed that the floor was non-smoking when asked. Slow checked-in. Extra bed was not well-prepared when my family arrived. Location is good.
Robert M. Parovi Philippines, 30. travnja 2015.
Location, Elegance & Comfort

Location, Elegance & Comfort
10
Excellent location within Tsin Sha Tsui, very elegant surroundings and amenities, plus very comfortable accommodations and amenities.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PredvorjeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepcijaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Posao CentarMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BazenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestoranMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B07