Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu City, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Soba za sastanke Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Dvorana za fitness Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centar
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Eksterijer hotela Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Plesna dvorana Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Plesna dvorana Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Dječji klub Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2421recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2421)
Razvrstati po:
Petriezon H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. srpnja 2015.
Nice hotel and friendly staff.

Big room , good service & clean
9
The staff was very friendly and kind to our request( like late check out and connecting rooms). And because they have clinic the nurse even provide us medicine to my daughter who was very sick in the middle of the night. Thank you Marco Polo Plaza Cebu Hotel nurses.
Prijavi ovu recenziju
Larry N. Parovi United States of America, 28. srpnja 2015.
This is definitely not a five star rating room

Club room, dinning and service
8,3
This is not a five star hotel, the dinning, club floor and service was great with 4.2 star quality but the continental room I stayed in on the 22nd floor was 3 star at best. Hard bed, small room, out dated bathroom, no separate shower and super small bathtub with useless shower head. The TV was good though.
Prijavi ovu recenziju
Edgar L. Parovi United States of America, 26. srpnja 2015.
Excellent hotel

Staff, nightly entertainment, cleanliness
10
We stayed for two weeks and there are no complaints. The staff is great, there's nightly entertainment both inside and outside by the pool, and the food is great.
Prijavi ovu recenziju
Kevin V. Poslovni putnici United States of America, 23. srpnja 2015.
Nice alternative

Price, food, cleanliness
8,3
This hotel has some of the best food in the Philippines, even in Asia. I will stay in the Marriott and eat at Marco Polo. I would rate this #3 behind Marriott, Raddison Blu in Cebu.
Prijavi ovu recenziju
Nelia P. Grupe Philippines, 20. srpnja 2015.
Discrimination at home.

The lobby
7
The hotel is nice but a number of its waiters were very discrimnatory to Filipinos. They would go all the way f
Prijavi ovu recenziju
Alan S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
Great Place to Celebrate Special Occassions

Club Lounge... Food... View...
8,3
Prijavi ovu recenziju
Leonides R. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
Relaxing Stay with nice view of the mountains.

Comfort, Food and Scenery
7,7
It was very comfortable. The staff are friendly and attentive. The hotel is located quite distant from the commercial areas. Food is okey too.
Prijavi ovu recenziju
Marden C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
Clean and comfy

Clean , comfy and good service
9,3
Great for families
Prijavi ovu recenziju
Tumakay M. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
Totally Excellent

Staff, food and location
8,3
I love the room service for breakfast and their excellent staff. Very friend and accomodating. The food in blue bar is the best! I definitely will go back this september on my next holiday trip 😊
Prijavi ovu recenziju
Andrew B. Parovi Swaziland, 18. srpnja 2015.
Excellant

Swimming Pool, Food and General comfort
9,3
Excellent establishment will be back again
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu CityMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Dječji klubMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hrana i pićeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SadržajiMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SadržajiMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - OkružjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hrana i pićeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - KupaonicaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Posao CentarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Dječji klub


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08