ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastanke Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitness Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2249recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2249)
Razvrstati po:
Alfredo G. Solo putnici United States of America, 29. siječnja 2015.
Good experience

employees very respectful hotel very clean good rate
9
Excellent
Jonghyun K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 22. siječnja 2015.
good

pool
10
Good
Colin R. Parovi United Kingdom, 21. siječnja 2015.
slightly disappointed

pool, breakfast, staff
7
Enjoyed, but really pushing the limits to say it's a 5 star hotel. Especially by Asian Standards..noisy construction next to pool. Difficult to relax. 5 star prices,but not 5 star value...
Noli P. Grupe United States of America, 21. siječnja 2015.
Nuce stay!

Friendly staff. Cleanliness. Amenities
10
We have enjoyed our stay. More value for the money. Friendly staff. Nice amenities. So clean!
Christopher P. Parovi Canada, 15. siječnja 2015.
Rooms are starting to look a bit dated

Pool. Lobby. Service
9
Lee C. Poslovni putnici United Kingdom, 15. siječnja 2015.
Not A Five Star Hotel

Best known in Cebu
5,3
A average stay considering the room condition and staff service. The location is away from what the action is though there is a limited shuttle service.
Keith T. Parovi Australia, 13. siječnja 2015.
Marco Polo review

The staff the restaurant the free shopping shuttle
9,7
Me and my partner stayed for 5 nights we had a wonderful time this hotel we highly recommend a really enjoyable experience we will stay again the only real complaint is the location giving the dreadful traffic problems in Cebu but the Hotel and the staff service was top class
David H. Solo putnici Australia, 13. siječnja 2015.
Nice place

the pool area , band - music , food
9,3
loved reading the paper by the pool and the cocktail bar on the roof
Luciano L. Obitelji sa malom djecom India, 12. siječnja 2015.
enjoyed my stay

The pool bar and the friendly staff . I bumped into the GM who was extremely polite. The hotel has good staff that makes all the difference .
9,3
Fabien H. Solo putnici Luxembourg, 8. siječnja 2015.
Once again happy to be there

Nothing is complicated!!! They are friendly, they know there job!!! Respect
9
I ll be back in 4 weeks

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C04