Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastanke Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitness Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvorana Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvorana Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dječji klub Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Provjeri cijene i raspoloživost

Želimo vam omogućiti najnižu moguću cijenu sobe. Ako ste rezervirali hotelsku sobu preko Agode, a onda nam dokažete da ste mogli rezervirati istu takvu sobu za iste datume uz nižu cijenu, koja se može pogledati i rezervirati preko druge stranice. dat ćemo vam ili istu ili nižu cijenu. Kliknite na ovu poveznicu kako biste saznali više.
Dolazak: Noćenja: Odlazak

Odlazak:

Kalendar

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2356recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2356)
Razvrstati po:
Russel A. Parovi Philippines, 25. svibnja 2015.
repetitive breakfast

clean hotel
8
Daniel G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 24. svibnja 2015.
excellent

quality
9,7
Wonderful
Jan J. Solo putnici Australia, 22. svibnja 2015.
Great place to stay ! Home away from home .

Staff food pool
10
I often stay at the Marco It's a beautiful hotel older but well maintained , clean beautiful linen , the food is fantastic ! You must try breakfast at the buffet ! Claire will look after you like a member of her family nothing is too much trouble for her. ! The staff at the pool bar are also fantastic. , as are the pool guys. !always smiling and ready to help , also try the BLU bar on the roof. !! Amazing cocktails two for one at happy hour ! . Wonderful hotel I look forward to my next stay .
Francisca A. Parovi Philippines, 19. svibnja 2015.
Truly, Cebu City's Finest!

Staff performance, Over-all Cleanliness, Food
10
Our stay was remarkable! We found the hotel excellent in all aspects. You can count us as returning guests. Thank you Marco Polo Plaza! Bravo!
Karlsen D. Parovi Norway, 14. svibnja 2015.
Ok

Many nice staffs but a few not nice
8,7
Ok
Angelika F. Parovi Philippines, 13. svibnja 2015.
Comfort, Location, staff-friendliness

Comfort, Location, staff-friendliness
10
The best hotel with its price, room comfort and cleanliness, staff were all pleasant and kind. The hotel offers the most amenities you can imagine even a clinic with doctors!
Karlsen D. Parovi Norway, 13. svibnja 2015.
Good and bad staffs blended together

Good good & something unusual
8,7
Experienced something embarrasing wherein the root of the cause was the hotel itself.
Karlsen D. Parovi Norway, 12. svibnja 2015.
Good and bad experience

Many nice people , few bad experience,
8,3
Good and bad
Corrine Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. svibnja 2015.
Classy

Food, the pool, nice ambience
8
Angelika F. Parovi Philippines, 9. svibnja 2015.
A place to relax and unwind

The amenities, the staff performance, Rooms feel like home
8
This hotel is very conveniently located around the city. I was on my holiday and a bit of business going on as well. It was perfect for both. The hotel has all the amenities I was looking for ie; spa, hair and nail care, gym, business centre etc. They have everything you need in one hotel! No need to travel far. I highly recommend this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dječji klubMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i pićeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SadržajiMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SadržajiMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OkružjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i pićeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KupaonicaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Posao CentarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dječji klub


AM-AGWEB-4E07