ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitness Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1969recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1969)
Razvrstati po:
Trent G. Solo putnici Australia, 31. kolovoza 2014.
i don't normally do reviews i think i should this

the staff of wonderful the quality of the rooms is really good allocation is good with the wonderful view and definitely worth staying in this hotel
9,7
nice day was very impressive it's definitely one of the nicest hotels i've stayed in is worth the money and very good value are the fittings and layout of the building and pool area wonderful the upstairs bar and you is spot on definitely worth staying at
Vincent F. Parovi Philippines, 31. kolovoza 2014.
Great!

Food, food, food.
10
Relaxingly good.
Martin S. Parovi United Kingdom, 29. kolovoza 2014.
Always a treat

friendly staff, very comfortable room, excellent breakfast if a little pricy
9
I always stay at Marco Polo when I visit Cebu and it so far has never let me down and maintains a very high standard while remaining welcoming and friendly like a much smaller hotel.
Evelyn M. Poslovni putnici Philippines, 28. kolovoza 2014.
my cebu travel hotel

services/ location/ cleanliness
10
Good
Apolinario L. Parovi Philippines, 25. kolovoza 2014.
superb!

superb!
9,7
superb!
Tomas L. Poslovni putnici United States of America, 22. kolovoza 2014.
Great value for money

Clean big rooms, good price and excellent staff
7,7
Had a great time overall. The band in the lobby at night was fantastic on the nite we went (Thursday).
Robinette T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. kolovoza 2014.
nice hotel in cebu

value for money, good service, nice clean rooms w wifi
8
My son enjoyed the swimming pool. Proces for food were fairly reasonable for a 5star hotel. Just a little far from the city center but taxi drivers are honest and give the exact change
Angelo H. Poslovni putnici Philippines, 16. kolovoza 2014.
still cebu's best for me

everything is good about this hotel i would say
9,3
excellent
Caryl H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. kolovoza 2014.
The best hotel

The room, food, the lobby sitting
9,7
The best hotel... Nice and comfy
Kim C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. kolovoza 2014.
weekend getaway

comfort, cleanliness, staff
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A08