ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i piće Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Apartman Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Kupaonica Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Kupaonica Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Balkon/terasa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salon
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1908recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1908)
Razvrstati po:
Solanki N. Poslovni putnici India, 24. srpnja 2014.
good

pool is good , bar is also good
7,7
So far so good
Chad A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. srpnja 2014.
best bang for you buck!

affordability, service, location
10
always the best place for us to relax and unwind!
Cecile K. Grupe Philippines, 20. srpnja 2014.
Comfortable

1. Clean rooms 2. Hot chocolate 3. Friendly staff
7,3
It was something to look forward to after a very long day of listening to mediocre speakers.
Nestor M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. srpnja 2014.
Fantastic experience.

Buffet food, hotel staff and very good service.
10
Hotel staff are very friendly.
Julianne F. Grupe Philippines, 15. srpnja 2014.
Nice rooms and pool

Nice room and pool, food is okay, location is near business areas and malls
7,7
One issue only, i left my card keys somewhere, i went to the frontdesk, she only asked the room number and name of guest, and she gave me a new card already. I felt there was not enough security. She didnt even ask for an ID.
Jeffrey S. Grupe United States of America, 13. srpnja 2014.
We had great time staying at Marco Polo,clean room

Great buffet, clean room, friendly staff
10
We had a great time, kids enjoy the pool,good food
Reymund S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. srpnja 2014.
Very good

Room, food and pool
10
Very good
Herbert C. Poslovni putnici Philippines, 9. srpnja 2014.
Conducive for Business and Liesure

Cleanliness, nice swimming pool, good food
9,3
Maria J. Grupe Norway, 8. srpnja 2014.
Comfortable, affordable and classy hotel

Comfortable rooms. Affordable and nice pools and gym.
7,7
I liked the hotel. Clean and a very nice hotel. Affordable.
Celteo A. Solo putnici Philippines, 7. srpnja 2014.
Great.

pool bar, staff, cleanliness
8,3
Great deal to unwind.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i pićeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - ApartmanMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KupaonicaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KupaonicaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Balkon/terasaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar


AS-AGWEB-3B01