ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastanke Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitness Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2196recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2196)
Razvrstati po:
Gerald T. Parovi China, 13. prosinca 2014.
amazing scenery

service, value for money, nice pool
9
our overnight stay was fantastic! they gave us a room with a great view of the city, late check out til 130 pm, free shuttle every hour going back and forth to the major malls in the city, they even reheated our take out food for our breakfast the next day, our request for ice bucket and shaving kit was very fast! even though our room was smoking, the room didnt really smell that much..will definitely go back there again
Allan S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. prosinca 2014.
5 star class.

Class, breakfast and staff.
9,3
Rubelyn C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. prosinca 2014.
Marco Polo Hotel in Cebu is worth your money...

Location, comfort and food are the best 3 things I like the most about this hotel.
8,3
great!
William A. Parovi Philippines, 7. prosinca 2014.
Nice

Food, staff, room
9,7
Nice
Analyn R. Parovi Philippines, 6. prosinca 2014.
cebu getaway

the warm welcome of staffs, facilities and the cleanliness of hotel
8,3
Our stay at Marco Polo was unforgetable, they have lovely staff that is very accomodating. The room was so nice, all the things you need are already there, the toiletries, blower, coffee, and even mini bar. It just that their location is not that near to "pasyalan or hang out places".
Shaun H. Parovi Ireland, 5. prosinca 2014.
Cebu

Staff, pool
8,7
Great. I did find a staple in my food one evening but since they we're so nice we didn't complain. Other than that everything was perfect.
Jaeun S. Obitelji sa malom djecom South Korea, 4. prosinca 2014.
Brilliant Choice!

kind staff, clean and neat place and good area.
8
Carl H. Parovi United States of America, 3. prosinca 2014.
nice place

everything
10
Greag hotel
Abelardo B. Poslovni putnici Philippines, 2. prosinca 2014.
very nice

comfort nice staff excellent room service
9,7
Giovanne M. Grupe Philippines, 2. prosinca 2014.
Best stay in a hotel

First thing that impressed me upon check-in is the warmth and accomodating staff. Next is the cleanliness of their rooms and then the superb services that they give.
9,3
My stay in Marco Polo Plaza Cebu Hotel was worth remembering! The next time ill be in Cebu I won't give a second thought about staying in the same hotel again. My new home in Cebu!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B08