ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastanke Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitness Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2017recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2017)
Razvrstati po:
Rachel R. Parovi Philippines, 21. rujna 2014.
The stay that I seem to regret

Good food, great service, quiet location but not all were experienced this last visit
6
It could have been much better and I have shared this with Marco Polo management directly
Maria M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. rujna 2014.
Friendly, way beyond expectations!!

Friendliness of staff; Great lobby, great food!!
9,3
It was beyond expectations. The hotel staff closed the deal. Each morning they had smiles and never did I see a person have a frown on their faces. They were warm and helpful. It was worth everything. Loved the food.
Maria M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. rujna 2014.
Fantastic!!

Food, Friendliness of staff, comfort
9,3
Fantastic!!!!!
Rosemarie V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. rujna 2014.
Fantastic!

Staff were very attentive and effecient in catering to our needs. The food was great. Very cozy and comfortable place
10
We brought our 4month old daughter with us and we found the hotel very cozy and infant-friendly. the staff were very helpful making our stay very pleasant.
Bezza M. Parovi Philippines, 17. rujna 2014.
worth every peso

the food, the room and the staffs
8,7
Nice!
Jack H. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 17. rujna 2014.
The Best We Ever Had!

Extremely efficient, accommodating staff; Glorious food; Best Amenities
10
We were treating our visiting daughter and son-in-law to the best Cebu can offer accommodation and it indeed exceeded our expectations. From the the checking in counter personnel, to every waiter in the all their restaurants - they were well trained and took pride in their work - reflecting an excellent management team! Our appreciation to you all. Highly recommended hotel with a view!
Stanly T. Poslovni putnici Philippines, 12. rujna 2014.
value for money

food , clean & relaxing
8,7
very relaxing the food is greate staff are very helpful
Ghia P. Poslovni putnici Philippines, 12. rujna 2014.
Business Comfort

clean, friendly staff, value for money
8
Staying at the Marco Polo is always a pleasure, rooms are well kept and staff are very accommodating.
Gladys N. Solo putnici United States of America, 12. rujna 2014.
GREAT PRICE FOR STAY

VIEW, STAFF, PRICE
8,7
My stay was good. I got a great price from Agoda that's why I decided to stay at the Marco Polo. Staff was friendly and helpful. Shower was too small and no place to put shampoo and soap. Rooms are kind of looking older and run down. But the view is great! And I love that there's a band playing at night. Pool was awesome! I like the spacious lobby.
Jan J. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. rujna 2014.
Great place

Pool , buffet , pizza!
8,7
We recently stayed at the Marco Polo in cebu , got a great rate and we were very happy ! We will return !

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C06