ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastanke Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitness Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salon Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restoran Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centar
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotela Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Predvorje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvorana Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazen Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska soba Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvorana Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dječji klub Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i piće
Područje Grad Cebu Broj soba: 329
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 2280recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2280)
Razvrstati po:
Jan J. Solo putnici Australia, 18. veljače 2015.
Best hotel in Cebu !

Staff , Staff,Staff
10
Hi , my son lives in Cebu and I like to visit him a few times a year , I usually travel by myself so safety is important to me ! Staying at the Marco Polo is like staying at a good friends home !! I feel welcome and very safe. ! The staff ALL are wonderful kind and genuinely friendly ! I could not fault them. ! The hotel is a little older than some , but beautifully maintained . The rooms are very comfortable with top quality linens , they are serviced each day , my room attendant Joesph was a gem , I looked forward to seeing him every day ! Nothing was ever too much trouble ! The pool guys were friendly as were the buffet attendants Claire was there most mornings always with a smile. ! And remembered that I like a latte ! Great service ! The pool bar is fantastic as is the roof top bar ! Two for one cocktails , yum! I would definitely recommend this hotel to anyone who enjoys the good things in life , for an excellent price. !! I will be returning next month and can't wait. !!
Cheryl A. Parovi United States of America, 17. veljače 2015.
Great Experience for a Great Price

1. Free Shuttle 2. Nice Pool 3. Awesome Staff
9,7
We had a wonderful and romantic stay. It would have been better if the bathroom in our room has a hand held bidet :)
Romeo B. Parovi Philippines, 15. veljače 2015.
nice and clean

very nice experience
10
The room is very and and clean.
Allen L. Parovi Philippines, 15. veljače 2015.
Superb ........ Best

Accomodation, food, location
10
Wonderful experience
Alfredo T. Poslovni putnici Philippines, 14. veljače 2015.
Great hotel

Room staff and food
9,3
George R. Solo putnici United States of America, 12. veljače 2015.
COMFORT

Lobby - Pool - Service
9,7
Robert M. Parovi United States of America, 9. veljače 2015.
Title

Cleanliness, cheerful staff, food
9,3
Great
Amparo M. Solo putnici Philippines, 5. veljače 2015.
it was nice but not 5 star i been too many hotel

clean nice room nice bathroom and location
7
iy was overnight but okey
Peter B. Parovi Australia, 4. veljače 2015.
A great Hotel

Ambience, food and entertainment
7
The Marco Polo is a great Hotel. The staff are always friendly and efficient. The food is good and there is really nothing I could detect against the place.
Celeste L. Poslovni putnici Philippines, 4. veljače 2015.
accomodation for a much needed rest

Sumptuous buffet, clean and comfortable bed with clean linen and accomodating staff.
9,7
Wonderful. It provided us the comfort for a much needed and well deserved rest. The room is spacious, linen are so clean, friendly staff, elegant lobby and most of all very delicious buffet breakfast!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dvorana za fitnessMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dječji klubMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i pićeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SadržajiMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Luksuzni salonMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SadržajiMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OkružjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestoranMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - PredvorjeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa centarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Soba za sastankeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Eksterijer hotelaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Hrana i pićeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gostinjska sobaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KupaonicaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Posao CentarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Plesna dvoranaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dječji klub


AS-AGWEB-3C06