ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marcosas Cottages Resort

Panagsama Beach/Basdiot, Moalboal, Cebu, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Spa centar Marcosas Cottages Resort Cebu - Spa centar Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Recepcija Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Spa centar Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Balkon/terasa Marcosas Cottages Resort Cebu - Restoran Marcosas Cottages Resort Cebu - Restoran Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Bazen Marcosas Cottages Resort Cebu - Okružje
Marcosas Cottages Resort Cebu - Balkon/terasa Marcosas Cottages Resort Cebu - Balkon/terasa Marcosas Cottages Resort Cebu - Bazen Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Kupaonica Marcosas Cottages Resort Cebu - Bazen Marcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska soba Marcosas Cottages Resort Cebu - Kupaonica
Područje Moalboal Broj soba: 26

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 149recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (149)
Razvrstati po:
Philippe F. Parovi France, 28. ožujka 2015.
our getaway

cleanliness
8
Julian H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 27. ožujka 2015.
beautifu place..

staff, service, big rooms, felt like you were in the forest.. very tranqual
8
Our stay as a family was very comfortable and we enjoyed it very muchwill return there again when in moal boal
Andrew M. Obitelji sa malom djecom Australia, 23. ožujka 2015.
Shhhhhhhh

Location, pool,
6,3
Nice place but make sure you state how many people are staying in each room, you pay per person. Also not very child friendly, I took the Filipino family with a young child who naturally had fun in the pool, only to be scowled at by boring guests for laughing and splashing about.
Malgorzata B. Parovi Poland, 17. ožujka 2015.
Great vacations

Comfort, safety, cleanliness, great pool and bar
9,7
Comfortable, ralaxing stay
Malgorzata B. Parovi Poland, 15. ožujka 2015.
Perfect place for vacations and diving!

Comfort, clean cottages, perfect swimming pool, substantial breakfast
9,7
Great relaxing stay!
Douglas B. Parovi United Kingdom, 7. ožujka 2015.
perfect

villa , location , everything !
10
perfect !
Ralf M. Parovi Germany, 11. veljače 2015.
Yes Seaview was a Seaview!

Cleaness, Location, Seaview!
8,7
Very good!
Rob O. Parovi Netherlands, 11. veljače 2015.
Pleasant

Location,
7,7
John D. Parovi United Kingdom, 5. veljače 2015.
Not much to do other than dive

I cannot think of three
7,3
Relaxing. We did have rain. Water fool was good.
John B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 1. veljače 2015.
Nice weekend getaway

Clean, good location, great pool
8,3
Quick weekend getaway from Cebu. Nice pool for the kid, with a slide.. ok, ok, I took several trips down it too.. lol. The motorbikes are a bit noisy at night, which detracts from the ambience a bit, otherwise it was great.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marcosas Cottages Resort CebuMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - Spa centarMarcosas Cottages Resort Cebu - Spa centarMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - RecepcijaMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - Spa centarMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - Balkon/terasaMarcosas Cottages Resort Cebu - RestoranMarcosas Cottages Resort Cebu - RestoranMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - BazenMarcosas Cottages Resort Cebu - OkružjeMarcosas Cottages Resort Cebu - Balkon/terasaMarcosas Cottages Resort Cebu - Balkon/terasaMarcosas Cottages Resort Cebu - BazenMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - KupaonicaMarcosas Cottages Resort Cebu - BazenMarcosas Cottages Resort Cebu - Gostinjska sobaMarcosas Cottages Resort Cebu - Kupaonica


AS-AGWEB-3C01