Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati 123233 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Bazen Marina Byblos Hotel Dubai - Bazen Marina Byblos Hotel Dubai - Dvorana za fitness Marina Byblos Hotel Dubai - Restoran Marina Byblos Hotel Dubai - Restoran
Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Noćni klub Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Noćni klub Marina Byblos Hotel Dubai - Spa centar Marina Byblos Hotel Dubai - Kozmetički salon Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Predvorje
Područje Dubai Marina Broj soba: 184

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 161recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (161)
Razvrstati po:
Tariq B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 13. lipnja 2015.
Bad night sleep

Location
4
Did not enjoy it
Hisham A. Solo putnici Saudi Arabia, 22. svibnja 2015.
Good price & good location

free parking, near metro station, near marina walk
8,3
The hotel is located near marina station and marina mall. No free wifi.
Joy M. Solo putnici United Arab Emirates, 22. svibnja 2015.
Nice Stay

Location is the best thing about the stay
7
My stay was nice. My room was very clean. The beds are not as comfortable, but the room is right for the value. The place could use a shuttle to and from the beach or Mariana. It would also help to have the roof and lobby better accessorized. Still, I would stay again.
Guy D. Solo putnici Canada, 22. svibnja 2015.
Nice hotel, but the staff needs training

Good location, Nice pool/rooftop
5
The hotel itself can't be faulted, however be prepared to pay an additional 15 AED per day on top of Agoda's rates, also, the cost of in-room internet is extortionate at 90 AED/day. During my stay I had a number of issues, which the staff were not trained to deal with at all, including receiving a "wake-up" call numerous times at 2am, despite telling them that I was not the one that ordered it. The next morning I wasn't even granted an apology for this, which is the very least they could have done. It would be a good hotel if they sorted these issues out.
Ali A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 16. svibnja 2015.
Very good hotel

Location Money value stuff performance
9
Excellently
Mabrouk H. Solo putnici Tunisia, 16. svibnja 2015.
awesome

location cleanliness confort
8
I liked everything still to emprove minibar was not functioning
Justino T. Solo putnici United States of America, 15. svibnja 2015.
Great Stay

Location, Comfort, Cleanliness
9,3
It was a great one night stay.
Ana B. Solo putnici Slovenia, 13. svibnja 2015.
A very good value for a money

Good value, perfect location, room comfort
8,7
Very nice. It has been my third time to visit this hotel. I like it because it is in Dubai Marina, near to the beach and the walking area. The staff is nice, specially the housekeeping, and the atmosphere is relaxing.
James O. Poslovni putnici Ireland, 12. svibnja 2015.
Good and greedy !!

Location - Dubai Marina, friendly staff, value for money
9
Things to look out for when booking They charge for WIFI in your room and it's expensive - this is crazy - as everything is expensive enough When booking watch for breakfast included or not
Mei S. Solo putnici Malaysia, 1. svibnja 2015.
Ratings for Byblos Hotel in Dubai Marina

Location and choice of colours in the room furnishings
9
It was nice

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Byblos Hotel DubaiMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - BazenMarina Byblos Hotel Dubai - BazenMarina Byblos Hotel Dubai - Dvorana za fitnessMarina Byblos Hotel Dubai - RestoranMarina Byblos Hotel Dubai - RestoranMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Noćni klubMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Noćni klubMarina Byblos Hotel Dubai - Spa centarMarina Byblos Hotel Dubai - Kozmetički salonMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - PredvorjeMarina Byblos Hotel Dubai - RecepcijaMarina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotelaMarina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02