Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati 123233 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Interijer hotela Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Recepcija Marina Byblos Hotel Dubai - Predvorje Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Rekreacijski sadržaji Marina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotela Marina Byblos Hotel Dubai - Bazen Marina Byblos Hotel Dubai - Bazen
Marina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotela Marina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotela Marina Byblos Hotel Dubai - Pogled Marina Byblos Hotel Dubai - Restoran Marina Byblos Hotel Dubai - Bazen Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Restoran Marina Byblos Hotel Dubai - Dvorana za fitness Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba
Područje Dubai Marina Broj soba: 184

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 158recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (158)
Razvrstati po:
Joy M. Solo putnici United Arab Emirates, 22. svibnja 2015.
Nice Stay

Location is the best thing about the stay
7
My stay was nice. My room was very clean. The beds are not as comfortable, but the room is right for the value. The place could use a shuttle to and from the beach or Mariana. It would also help to have the roof and lobby better accessorized. Still, I would stay again.
Ali A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 16. svibnja 2015.
Very good hotel

Location Money value stuff performance
9
Excellently
Mabrouk H. Solo putnici Tunisia, 16. svibnja 2015.
awesome

location cleanliness confort
8
I liked everything still to emprove minibar was not functioning
Justino T. Solo putnici United States of America, 15. svibnja 2015.
Great Stay

Location, Comfort, Cleanliness
9,3
It was a great one night stay.
Ana B. Solo putnici Slovenia, 13. svibnja 2015.
A very good value for a money

Good value, perfect location, room comfort
8,7
Very nice. It has been my third time to visit this hotel. I like it because it is in Dubai Marina, near to the beach and the walking area. The staff is nice, specially the housekeeping, and the atmosphere is relaxing.
James O. Poslovni putnici Ireland, 12. svibnja 2015.
Good and greedy !!

Location - Dubai Marina, friendly staff, value for money
9
Things to look out for when booking They charge for WIFI in your room and it's expensive - this is crazy - as everything is expensive enough When booking watch for breakfast included or not
Mei S. Solo putnici Malaysia, 1. svibnja 2015.
Ratings for Byblos Hotel in Dubai Marina

Location and choice of colours in the room furnishings
9
It was nice
Simran P. Solo putnici Singapore, 18. travnja 2015.
Great hotel, attention to detail was missing

Location, bed, facilities
8
The hotel is great especially the location. My only issues were the details which is what really makes a hotel 4-star. Such issues were: the room lights were always too dim and the problem wasn't solved even when I told the staff about it - meaning they fixed it but it would go back to being dim when I tried to adjust other lights in the room. It had to be rectified every time I told them. The water in the bathroom was hot, hot, hot even when it's on its coldest position. The hairdryer is of a low standard (sounds like a vacuum cleaner blowing out semi-warm air). But if you can tolerate the lack of attention to the little details, this hotel is really nice.
Ahmed O. Poslovni putnici Egypt, 14. travnja 2015.
Amazing

Service
10
Nice
Ayaz A. Solo putnici United Kingdom, 12. travnja 2015.
Good hotel

The view and location
8,7
Really good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Byblos Hotel DubaiMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Interijer hotelaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - RecepcijaMarina Byblos Hotel Dubai - PredvorjeMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - Rekreacijski sadržajiMarina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotelaMarina Byblos Hotel Dubai - BazenMarina Byblos Hotel Dubai - BazenMarina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotelaMarina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotelaMarina Byblos Hotel Dubai - PogledMarina Byblos Hotel Dubai - RestoranMarina Byblos Hotel Dubai - BazenMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - RestoranMarina Byblos Hotel Dubai - Dvorana za fitnessMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Restoran


AS-AGWEB-3B06