Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati 123233 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska soba Marina Byblos Hotel Dubai - Bazen Marina Byblos Hotel Dubai - Bazen Marina Byblos Hotel Dubai - Dvorana za fitness Marina Byblos Hotel Dubai - Restoran Marina Byblos Hotel Dubai - Restoran
Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Noćni klub Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salon Marina Byblos Hotel Dubai - Noćni klub Marina Byblos Hotel Dubai - Spa centar Marina Byblos Hotel Dubai - Kozmetički salon Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastanke Marina Byblos Hotel Dubai - Predvorje
Područje Dubai Marina Broj soba: 184

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 170recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (170)
Razvrstati po:
Ahmed A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 22. srpnja 2015.
Very bad and noisy hotel
2
Very bad
Prijavi ovu recenziju
Giovanni C. Grupe Italy, 20. srpnja 2015.
Good stay

No comment
8
No comment
Prijavi ovu recenziju
Raouda S. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 20. srpnja 2015.
Bad day in Dubai
4,3
Dirty rooms. Slow response from the team. Unprofessional management. Swimmng pool has no lifeguard for my kids even i called them a day before to check and they confirmed it.
Prijavi ovu recenziju
Sanghynn L. Poslovni putnici South Korea, 12. srpnja 2015.
location design comport

location design comport
10
location design comport
Prijavi ovu recenziju
Rocky G. Solo putnici United States of America, 8. srpnja 2015.
I give them 4star for being flexible 😊

Location , good value n service
8
Pretty good
Prijavi ovu recenziju
Gavin M. Solo putnici United States of America, 4. srpnja 2015.
As Good As Promised

Location, Amenities, Cleanliness
8,7
A friend of mine lives in Dubai Marina so I searched hotels in the area. I was reading the deals off to him and when I told him about the Marina Byblos and the price offered, he said don't look further...book it! He was right. It was an ideal location, a decent bar and the rooms were nicely appointed. I did not eat a meal there but the restaurant looked popular. I think my only (minor) criticisms are (a) the bed was a bit firm and (b) there were no washcloths provided. I had two hand towels, two bath towels and a floor mat, but no wash cloths. Oh, I also share the large number of opinions about the Internet access. It is free in the lobby but the price for a day of access (90 Dh) was ridiculous.
Prijavi ovu recenziju
Tariq B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 13. lipnja 2015.
Bad night sleep

Location
4
Did not enjoy it
Prijavi ovu recenziju
Hisham A. Solo putnici Saudi Arabia, 22. svibnja 2015.
Good price & good location

free parking, near metro station, near marina walk
8,3
The hotel is located near marina station and marina mall. No free wifi.
Prijavi ovu recenziju
Joy M. Solo putnici United Arab Emirates, 22. svibnja 2015.
Nice Stay

Location is the best thing about the stay
7
My stay was nice. My room was very clean. The beds are not as comfortable, but the room is right for the value. The place could use a shuttle to and from the beach or Mariana. It would also help to have the roof and lobby better accessorized. Still, I would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Guy D. Solo putnici Canada, 22. svibnja 2015.
Nice hotel, but the staff needs training

Good location, Nice pool/rooftop
5
The hotel itself can't be faulted, however be prepared to pay an additional 15 AED per day on top of Agoda's rates, also, the cost of in-room internet is extortionate at 90 AED/day. During my stay I had a number of issues, which the staff were not trained to deal with at all, including receiving a "wake-up" call numerous times at 2am, despite telling them that I was not the one that ordered it. The next morning I wasn't even granted an apology for this, which is the very least they could have done. It would be a good hotel if they sorted these issues out.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Byblos Hotel DubaiMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - Gostinjska sobaMarina Byblos Hotel Dubai - BazenMarina Byblos Hotel Dubai - BazenMarina Byblos Hotel Dubai - Dvorana za fitnessMarina Byblos Hotel Dubai - RestoranMarina Byblos Hotel Dubai - RestoranMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Noćni klubMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salonMarina Byblos Hotel Dubai - Noćni klubMarina Byblos Hotel Dubai - Spa centarMarina Byblos Hotel Dubai - Kozmetički salonMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - Soba za sastankeMarina Byblos Hotel Dubai - PredvorjeMarina Byblos Hotel Dubai - RecepcijaMarina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotelaMarina Byblos Hotel Dubai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05