Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5810recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5810)
Razvrstati po:
Samantha W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
Overall is fine but not up to 5 star hotel service
4,3
I booked 2 nights to spend the long weekend with my family in this hotel. However, no housekeeping clean the room the 2nd days. I called to ask for service and mentioned to the officer we going out soon & they can arrange crew to come over to clean the room after 10 mins. When i return hotel after 90 mins to put my shopping bag, i found nothing has been done & i have to make another call to ask for the service again. This round i highlighted we will go out in 20 mins & return 2 hours later and will not go out anymore, I hope everything will be done when i come back later. Washroom is big but shower area (room) too small, design not really consider elder people.
Prijavi ovu recenziju
Brian G. Parovi Philippines, 2. svibnja 2016.
Good
4,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Lydia A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. svibnja 2016.
Absolutely wonderful
6
My expectations were high as this is a well known hotel in Spore. Surpassed my expectations. Had a complimentary room upgrade, staff were polite and helpful, value for money deal as the complimentary bfast buffet is expensive for walk-ins, the private balcony and room is very clean. Could improve on check-in waiting time and have better trained guest service staff on the 1st level. The lady I spoke to had no idea what to do with my Agoda hotel voucher.
Prijavi ovu recenziju
Tan H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
Good clean hotel
5
Breakfast variety okay but cooking needs to be improved
Prijavi ovu recenziju
Esther T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 1. svibnja 2016.
Good and value for money
5,3
Thanks for upgrading us to a room with bathtub. . The kids enjoyed themselves
Prijavi ovu recenziju
Shio P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 1. svibnja 2016.
Great stay
6
I was on staycation.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Parovi Philippines, 30. travnja 2016.
One night staycation
6
The staff were very friendly and understands English well. The room was clean and I think all you need is already provided. The breakfast buffet was great. I loved the variety of fruits available. I loved the chirping birds inside the hall, which made the ambiance close to nature.The pool is not too crowded during the time but I think the pool is small. But the cottages are nice. you get to see the view of the business district while sunbathing and relaxing.
Prijavi ovu recenziju
Artit C. Poslovni putnici Thailand, 28. travnja 2016.
Nice Location for attending Convention
5,3
A great hotel location if you would like to attend a convention either at MBS, Suntec city, or raffle city. The nearest station is Esplanade just opposite to the hotel, however, promenade station is just 5-10 mins away by walk. It could be much better if the hotel upgrade swimming pool facilities by extending period of operation time and provide sauna room. Furthermore, more friendly concierge would be perfect.
Prijavi ovu recenziju
Xin Y. Poslovni putnici Singapore, 28. travnja 2016.
goodgood
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
Yu C. Poslovni putnici Taiwan, 26. travnja 2016.
No bad
4,7
Pls send me the total invoice for hotel from 24/4-27/4 to the following address 238, Loyang Rise (s) 507363 Thank you
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepcijaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - KupaonicaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03