Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 5854recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (5854)
Razvrstati po:
Nur S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. svibnja 2016.
Will come back again!
5,3
Spacious room for my toddler to crawl around. Great halal breakfast buffet! Very near shopping malls and various eateries. Definitely will be back (:
Prijavi ovu recenziju
Sum O. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. svibnja 2016.
Quiet environment
5
A good place to stay for relax. Link to Marina Square. Overall I'm happy with my staycation to celebrate my daughter birthday as I wanted to go Pororo Park. A birthday cupcake was sent which is definitely a good touch to guests. The king size bed is small compare to other 5 stars hotel
Prijavi ovu recenziju
Siti Z. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. svibnja 2016.
Great hotel
5,7
Nice stay...
Prijavi ovu recenziju
Siti Z. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. svibnja 2016.
Great hotel
5,7
Nice stay
Prijavi ovu recenziju
Siti Z. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. svibnja 2016.
Great hotel
5,7
Nice stay
Prijavi ovu recenziju
Tze K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. svibnja 2016.
Good location and services
6,3
Breakfast spread was good.Rooms are clean but some might need upgrade.
Prijavi ovu recenziju
Monica Y. Poslovni putnici Hong Kong, 15. svibnja 2016.
Disappointed
3,3
I'm regular guests from Mandarin Orchard. 1st stayed in marina Mandarin. 1st of all the receptionist wants to charge me for over $2000 sin for deposit despite I paid full for my room charges. Then she gave us a smoking room without asking. And room has found 2 times with huge ( no kidding - huge ) crocorches inside the bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Syahidah Y. Parovi Singapore, 15. svibnja 2016.
Fantastic service
6,7
Fantastic service as always. Hosted my guests here and they were pleased with the services rendered by the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Zuhaili A. Parovi Singapore, 15. svibnja 2016.
Great Service
6,7
The officer who checked me in was very friendly and helpful. The manager on duty even took the initiative to provide upgrade knowing that my n my fiancee were celebrating our anniversary. KUDOS to every staff from the hotel. I highly recommend this hotel to everyone.
Prijavi ovu recenziju
Tze K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 15. svibnja 2016.
Good stay
6,3
The service was top notch as usual. The room is clean but upgrade needed soon as more and more new hotels are coming up.Breakfast spread is impressive.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepcijaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Posao CentarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Plesna dvoranaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - KupaonicaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03