ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Zaljev Marina, Singapur 39594 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska soba Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Balkon/terasa Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Predvorje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restoran Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Kafić Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitness Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastanke Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Okružje Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotela Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salon Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen
Područje Zaljev Marina Broj soba: 575
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 4791recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (4791)
Razvrstati po:
Shuli H. Poslovni putnici Singapore, 20. srpnja 2014.
Very Comfy Room and clean !

Comfort, Location, Clean
8
This is my 5-6th time staying here at Marina Mandarin. The room was clean, comfy, spacious. Swimming pool on 5th floor was good too. Beer at the pool bar had 50% during happy hour. I enjoyed my stay each time I stay there. Will definitely come back to this hotel again!
Qi Z. Grupe Singapore, 20. srpnja 2014.
Unpleasant

Location, food
4,7
Unpleasant! The room was blackout and later we found the toothbrush was no wrapper which it is suspected to be a used toothbrush! !! Quite disgusting.
Ma C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2014.
Our stay was enjoyable

Location, Friendly staff, Spacious rooms
9
Our stay was great. We just stayed for 1 night but we enjoyed it. Very accommodating staffs and very courteous. Very convenient as it is near shopping area and restaurants.
Mario H. Parovi France, 18. srpnja 2014.
Nicely located

Location,location location
7,7
We had a good stay, the location was very convenient for access to shopping areas and food and entertainment
Junho C. Poslovni putnici South Korea, 17. srpnja 2014.
It was best hotel in Singapore

Room, Building, Service
10
Its very near to suntec and lots of things to do since connected with Marina Mall
Junho C. Poslovni putnici South Korea, 17. srpnja 2014.
All was perfact and fantastic

Room,Service,location
10
Connected with mall and many other facilities so it was quite convinent.
Kim H. Poslovni putnici Singapore, 15. srpnja 2014.
Very nice and value for money

Very comfortable room, clean and breakfast was good
9,7
Very value for money as the hotel is a 5 star hotel. The hotel is next to several major shopping malls.
Marilyn T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. srpnja 2014.
excellent

accomodating,excellent and nice staff
10
very good
Syed N. Poslovni putnici Singapore, 14. srpnja 2014.
Fantastic Hotel with beautiful atrium

Rooms are nice, Food is awesome, Location is ideal
9,7
It is location in the central area of Singapore between the shopping and business district. it is very conveniently located from the business offices which was more important to us.
Khoa T. Poslovni putnici Vietnam, 13. srpnja 2014.
great and comfortable stays at your hotel

friendly staff, good breakfast and nice room
7,7
so wonderful holidays

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Gostinjska sobaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Balkon/terasaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - PredvorjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestoranMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - KafićMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazenMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Dvorana za fitnessMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Soba za sastankeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - OkružjeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Eksterijer hotelaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Luksuzni salonMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazen


AS-AGWEB-3B04